Od nevinné »líbačky« s barmankou k sadomasochistickým praktikám! Martin Písařík se kvůli roli v krimiseriálu Rapl změnil v úchylného vraha a vyzkoušel si nejdrsnější sado-maso praktiku! Nechal se za kůži věšet na háky!

„O téhle úchylce málokdo ví, ale pro nás byla stěžejní. Vrah totiž na háky zavěšoval i své oběti a Martin byl pro,“ řekl deníku Aha! režisér Jan Pachl (38). Martin tak na háky pověsil i odvážnou blondýnku, kterou se štábu podařilo sehnat na poslední chvíli. První dívčina mu totiž pláchla! „Castingová agentura zřejmě zapomněla vybrané dívce říct, že tam bude nahá. To jí až cestou na natáčení naprášil řidič a ona z toho okamžitě vycouvala,“ řekl deníku Aha! režisér.  Do dvou hodin se tedy musela najít náhrada.

Sadomasochistické scény chtěl mít za sebou co nejrychleji i Písařík. „Myslím, že se víc těšil na kaskadérské scény na motorce, protože je vášnivý motorkář. Sadomasochistické scény chtěl mít rychle za sebou,“ řekl pro Aha! režisér Pachl.

Ještě předtím, než Písařík coby úchylný vrah vyrazil na scénu, si ho vzaly do parády maskérky, které se na něm opravdu vyřádily. „Musela jsem kroužky přilepit silikonem. Netrvalo to moc dlouho, ale Martin držel jako pejsek. Nesměl se pohnout, je to titěrná práce ještě s těmi zkrvavenými ránami,“ prozradila Aha! maskérka Hana Šímová. „Pan režisér je ale moc hodný, dává nám maskérům velký prostor pro fantazii,“ dodala maskérka pro Aha!.

Fotogalerie
21 fotografií