„Mám úplně stejný kostým, akorát ho museli povolit, protože jsem vyrostl,“ svěřil Blesku herec, který v roce 2009 dostal za svou muzikálovou roli dokonce divadelní cenu Thálie.

„Před lety jsem byl zhublý kvůli zdravotním problémům, takže jsem měl menší kostým. Ale pak jsem se začal postupně doplňovat,“ popisuje Vlastimil s nadhledem svou fyzickou proměnu.

Ten se po premiéře muzikálové »Adély«, která proběhla v roce 2008, viditelně ztenčil kvůli nemocným játrům. Jeho hmotnost se tehdy dokonce během tří týdnů propadla o neuvěřitelných 18 kilogramů! Ty už má ale herec dávno nahoře a ještě jim obstaral spoustu dalších »bratříčků«!

Nadváhu ale zatím neřeší, slovo dieta jako by ani neznal. „Já jím všechno. Mám nejraději kachnu, řízek, špagety. Na zdravý jídelníček kašlu, mně to je jedno. Rád si dopřávám, ale střídám to, ne že bych každý den jedl kachnu,“ svěřil představitel komisaře Josefa Ledviny.

Blesková zpráva:

Obnovenou premiéru adaptace komedie z roku 1977 představí na prknech Divadla Broadway v muzikálu Adéla ještě nevečeřela už 6. října

Adéla ještě nevečeřela v číslech:

  • 40 nových kostýmů se do obnovené premiéry došívalo
  • 350 divadelních rekvizit se v představení využívá
  • 16 nových paruk bylo pro muzikál potřeba vytvořit
  • 13 týdnů trvají zkoušky na muzikál Adéla ještě nevečeřela
  • 2 představitelky hlavní role Květušky během zkoušek otěhotněly
  • 15 vteřin má představitel Nicka Cartera v jedné chvíli na převlečení kostýmu
  • 3 maskérky líčí herce na představení
  • 5 kostýmérek se stará o převleky

Nedražší položka:

V obnovené premiéře muzikálu Adéla ještě nevečeřela, která vyšla producenty na 7 500 000 korun, je nejdražší položkou kostým masožravé květiny, který vyšel na nauvěřitelných 300 000 korun.

Stejné role:

Původní obsazení muzikálu je z 80 % pozměněno. Do stejné role se vrací Nick Carter Petr Vondráček (40), komisař Ledvina Vlastimil Zavřel a zloduch von Kratzmar Zdeněk Dušek (73).

Plodné Květušky:

Představitelka hlavní ženské role Michaela Tomešová (25) získala roli po Emmě Smetaně (28), který pár týdnů po začátku zkoušení oznámila své těhotenství. Tomešová ji ale následovala a sama je nyní také v 5. měsíci těhotenství! „Odehraji premiéru a ještě celý říjen a poté jdu na mateřskou dovolenou. Když půjde vše dobře, tak bych se do muzikálu chtěla vrátit už v březnu po narození miminka,“ svěřila Blesku herečka.

Koho dalšího v muzikálu uvidíte?

KOMISAŘ JOSEF LEDVINA

MUZIKÁL: Vlastimil Zavřel

FILM: Rudolf Hrušínský

DETEKTIV NICK CARTER

MUZIKÁL: Michal Kavalčík, Petr Vondráček

FILM: Michal Dočolomanský

HRABĚNKA THUNOVÁ

MUZIKÁL: Petra Kostková, Chantal Poullain

FILM: Květa Fialová

RUPERT VON KRATZMAR

MUZIKÁL: Aleš Háma, Michal Novotný

FILM: Miloš Kopecký

PROFESOR ALBÍN BOČEK

MUZIKÁL: Petr Kostka

FILM: Ladislav Pešek

KVĚTUŠKA

MUZIKÁL: Michaela Tomešová, Dominika Richterová

FILM: Naďa Konvalinková

Fotogalerie
32 fotografií