Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Natočil přítelkyni při sexu a video dal na internet: Oběsila se v domě své tety

Autor: msy - 
17. září 2016
09:13

Italka Tiziana Cantone (31) nedokázala unést, co se jí stalo, a dobrovolně ukončila svůj život. Její přítel minulý rok zveřejnil na internetu video, kde je žena natočena při souloži. Ta se z celé situace zhroutila, protože si z ní dělali lidé legraci.

Padla do hluboké deprese a oběsila se. Nejdříve se snažila ze všeho oklepat. V práci dala výpověď a odstěhovala se do Toskánska. Video ji ale pronásledovalo na každém kroku. Lidé jej sdíleli na sociálních sítích a poslouchali její vlastní slova: „Ty natáčíš? Super“.

Tiziana se snažila domoci spravedlnosti u soudu a smazání videí. Musela za to však zaplatit 20 000 euro (v přepočtu půl milionu korun). Avšak i nadále byla stále terčem šikany kvůli nahrávce. Rozhodla se proto sáhnout si na život. Oběsila se v domě svojí tety ve městě Mugnano.

Případ otřásl celou Itálií a vzbudil otázku internetové šikany. Muži, kteří jsou zodpovědní za to, že video kolovalo po internetu, teď čelí vyšetřování. Pohřeb ženy se dokonce vysílal naživo v televizi.

Stejja ( 21. ledna 2019 22:09 )

Ahoj hledám holku na sex

Chuminova ( 1. ledna 2017 10:08 )

Dzabulka007 presne koli ludom ako si, ty si toto dievca siahlo na zivot. Nemas stipku respektu a ani potuchy co si chuda musela prezit. Kazdy robi v zivote chyby, to ale neznamena, ze za ne musi platit smrtou. Bohuzial toto nie je jediny pripad. Ludia su neskutocni pokrytci.

dzambulka007 ( 17. září 2016 19:14 )

Když si přečtete zahraniční zdroje, ta trubka natočila video s jiným a poslala ho ex, prý aby pochopil, že je konec. Přeloženo: snaha o pomstu, výsměch... Nějak se jí to ale vymklo z rukou. Inteligentní člověk by ovšem tuto možnost předpokládal a nedal druhému do rukou zbraň proti sobě.

makmark ( 17. září 2016 18:01 )

Naše hrůza myš Diana Kobzanova by to sama kopirovala a rozesilala ... ta holka ma neuveritelnou hrosi kůži, doufam, že jednou na to dojede. Každy slušny chlap se ji vyhnul, jen ti blbouni s mičudou a pukem jsou z ni potento... asi si ji lepili v kabinkach.. ta se nepovesi, ta spíš povesi toho sveho pokud sam do toho neskoči

nick55 ( 17. září 2016 17:42 )

to si taky říkám - měla by chodit kanálama a ne se ještě za každou cenu cpát do médií - holt má šlápota hroší kůži její děti aby se jednou propadly hanbou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání