Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Páry, které nikdo nečekal... Fantom Opery zahájil poslední sezonu ve velkém!

/
  • Velkolepé zahájení Fantoma Opery: Páry, které nikdo nečekal...
    19. září 2016 ● 09:47

    Dva Fantomové, dvě Christine, a dokonce tři Raoulové byli k vidění na mimořádném představení, kterým veleúspěšný muzikál Fantom Opery zahájil svou poslední sezonu. Nečekanými páry se to pak hemžilo i na afterpárty!

  • 1.

    Leona Machálková (49): Kamarád taky rád

    Zpěvačka většinou do společnosti vyráží s maminkou nebo se synem Arturem (13). Čtvrteční večer ale překvapila fešákem po svém boku. „Je to můj spolupracovník a kamarád Martin. On je velkým muzikálovým fanouškem, tak jsem mu udělala radost,“ prozradila Blesku zpěvačka. Ta se v podstatě od rozchodu s architektem Bořkem Šípkem (†66), který letos v únoru podlehl zákeřné rakovině, s žádným mužem neobjevila. A to se rozešli před sedmi lety!

    Leona Machálková
    Autor: Pavel Machan

  • 2.

    Ilona Svobodová (56): Už má svého Fantoma

    Konečně září štěstím. Hvězda seriálu Ulice a vdova po skladateli Petru Skoumalovi (†76) na Fantoma Opery sice dorazila v doprovodu kamarádky, ale příliš dlouho se na následném večírku nezdržela. „Už musíme jít, přijel pro nás přítel,“ omlouvala se ve společnosti herečka, která tím přiznala, že po manželově smrti opět našla štěstí v náručí nového muže. Spolu pak odjeli k domovu.

    Ilona Svobodová (56)
    Autor: Pavel Machan

  • 3.

    Libuše (53) a Roman (47) Šmuclerovi: Opět spolu

    I když exmanželé Šmuclerovi přišli každý zvlášť, sešli se ve foyeru a chvíli si společně povídali. „Jak se říká, čas vše zahojí. Každý už máme svůj život, ale navždy nás bude spojovat naše dcera,“ řekl Blesku zubař a televizní moderátor, který dorazil s manželkou Ivou, s níž má půlročního syna Karla Josefa. „Dnes poprvé hlídá babička a my si se ženou vyrazili sami. Syn už řekl první slovo, a to je táta, takže jsem maximálně spokojený,“ pochlubil se Šmucler.

    Roman Šmucler
    Autor: Pavel Machan

  • 4.

    Justina Šmuclerová (15): Měla rande!

    Generální ředitelku mediálního domu Czech News Center jinak doprázela dcera Justina-Anna (15), její přítel a jeho malá sestra. „Abych to řekla kulantně, je to Justinin spolužák, se kterým zkrátka tráví hodně času,“ řekla Libuše Šmuclerová, která své půvabné dceři půjčila kabelku ve tvaru rtů.

    Libuše Šmuclerová s dcerou Justinou
    Autor: Pavel Machan

  • 5.

    Jiří Adamec (68): Střídá Kracika

    František Janeček předal ve své agentuře GoJa otěže! Jejím novým ředitelem se stal režisér Jiří Adamec (68)! „Je odpočatý a srší energií. Přebírá dohled nad přípravami nového kusu Ples upírů i nad celou stávající agendou,“ prozradil Janeček. A co dosavadní umělecký šéf Petr Kracik (58)? „Odstěhoval se z Prahy a přijal novou režijní výzvu v pardubickém divadle, což nelze skloubit. Mám ho rád, rozešli jsme se v dobrém,“ dodává producent Fantoma.

    Jiří Adamec (68) s rodinou
    Autor: Pavel Machan

  • 6.

    František Janeček (72): Schůzka s Upírem

    „Nejtěžší pro umělce je hrát před publikem složeným z kolegům z branže, protože to jsou ti nejnáročnější diváci. Takže musím před svým ansámblem smeknout,“ ocenil své zpěváky producent František Janeček, který ten den zároveň slavil 72. narozeniny. Před dvěma roky si ke kulatinám nadělil právě Fantoma Opery, po Novém roce se chystá dát ho na chvíli »k ledu« a uvést v Praze neméně slavný muzikál Ples upírů.

    František Janeček
    Autor: Pavel Machan

    Fotogalerie
    7 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy