Na vině byly z velké části hádky rodičů, které zapříčinila muzikantova nevěra s malířkou Lucií Gelemovou (33). Přestože s jejich chováním často nesouhlasila, oba je prý stále má ráda.

„S našima tohle už neřeším. Je to jejich věc a já je oba miluju, takže nemám důvod se s někým z nich rozcházet nebo se za někoho stydět,“ konstatuje Anička dnes už smířeně. Dopracovat se k tomu jí ale trvalo skoro rok. „Nejhorší bylo, jak to řešil každý. Přišla jsem do školy, do baru, tam se každý ptal. Do toho jsem to denně probírala s mámou, tátou i bráchou...,“ popisuje Slováčková měsíce svého trápení.

Ze začátku se rozhádaným rodičům snažila radit, jak se situací naložit, ale vzdala to. „Viděla jsem, co dělají špatně. Ale kdo pomoct nechce, tak si pomoct prostě nenechá. Tak jsem jim nakonec řekla, ať si dělají, co chtějí. A když spolu nejsou schopni jednat jako dospělí, tak ať nejednají,“ říká Anička v rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN.

Na lásku už nevěří

Z domu se odstěhovala a k mámě a tátovi chodí už jen na návštěvu. „Pro mě se vlastně nic nezměnilo, pořád jsme rodina. I když přiznávám, že můj pohled na vztahy tím utrpěl. Na takové to »šťastně až do smrti« už se mi věří podstatně hůř, “ dodává nadějná zpěvačka.

CELÝ ROZHOVOR S ANIČKOU SLOVÁČKOVOU ČTĚTE V DNEŠNÍM VYDÁNÍ BLESK MAGAZÍNU!

Fotogalerie
48 fotografií

Vše o Anně Slováčkové čtěte na Blesk.cz zde >>>