Ve čtvrtek vaří Lukáš. Chlapec s lehkou vadou řeči, který se rád poslouchá, má rád extravagantní účesy, miluje venčení pejska s přítelem a podle medailonku na stránkách Primy má v plánu být slavnější než Madonna. Tenhle kluk je prostě extra třída, kterou buď milujete, nebo nenávidíte tak, že raději přepnete na TV Šlágr, byť máte z muziky na téhle stanici extra svědivou kopřivku.

Video
Video se připravuje ...

Travesty show v Prostřeno: Sexuální obtěžování, hádka a útěk! FTV Prima

Lukáš si pro své hosty připravil zábavu v podobě travesty show. Čtveřici heterosexuálních protihráčů si posadil na gauč proti sobě a pak se nalíčený, s vycpanou podprsenkou a nastřelený v legínách před nimi kroutil (zřejmě to mělo být svádění), snažil se s nimi tancovat a tisknout k sobě. Výsledek? Pánové do jednoho zdrhli na terasu a odmítali se vrátit. Vytočený Lukáš se do nich obratem pustil, Tibora nejprve označil na skrytého homosexuála, aby ho následně vyhodil ze svého bytu.

Při podávání dezertu pak zbytku pánů předvedl orgasmus, což je jeho unikání moučník. Bílou polevu nicméně prezentoval tak, že pánové do jednoho neměli chuť ochutnat…

Podívejte se na videa!

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima