Za všechno může zřejmě nedostatek příležitostí. Hvězda televize Nova je buď v zaměstnání, nebo doma, a tak se není čemu divit, že se už podruhé sblížila s mužem, se kterým ji pojí práce. Se sporťákem se potkávala ve zpravodajském sále Televizních novin, s brněnským podnikatelem a advokátem zase přeskočila jiskra, když jí dělal manažera…

Jelikož k blonďaté moderátorce mladší muži vzhlíží jako ke svatému obrázku, není ani náhoda, že je Smečka skoro stejně starý jako Hrdlička. Shodné křestní jméno Michal je jen třešnička na dortu. S oběma muži se spojila i přes firmu. Hrdličkově PR agentuře pomáhala k lepší prosperitě, nechávala se jí i zastupovat, se Smečkou mají dokonce společný byznys. Ona je ve firmě společnicí, on jednatelem.

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Co ale náhoda není, je Lucčino tajné randění na stejných místech. Když se začala stýkat začátkem roku 2013 se sporťákem, vztah úzkostlivě tajila, stejně jako nyní se svým manažerem. Oba své objevy si při tom po nocích »testuje« na stejném místě, na parkovišti kousek od svého domu! „Než se to celé provalilo, jezdila sem tajně autem i s Hrdličkou,“ prozradil Blesku svědek žhavých nočních schůzek.

Fotogalerie: Nový chlap Lucie Borhyové: Zase se jmenuje…
22 fotografií

Po mnoha zklamáních v lásce přestala věřit v dokonalého chlapa. „Ze svých nároků člověk časem slevuje, mění hodnoty. Věci, které pro vás byly důležité dříve, jsou teď nepodstatné, nebo naopak,“ řekla Borhyová před časem Blesku. Také se svěřila, že fyzická krása pro ni u mužů není na prvním místě. Na hezounkovi Hrdličkovi se jí, jak sama prozradila, nejvíc líbily jeho ruce.

VŠE O LUCII BORHYOVÉ A JEJÍ SMŮLE S CHLAPY>>>ZDE!

Fotogalerie
44 fotografií