Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Orgasmus každé ráno? Vyzkoušejte budík na klitoris!

Vyzkoušejte budík na klitoris!
24. dubna 2023 | 06:00

Někdy se nám zdají tak živé erotické sny, že se probudíme orgasmem. A je to strašně příjemný pocit. Představte si ale, že se takhle můžete budit každý den. Tuto myšlenku už nějaké šikovné ručičky dotáhly do konce a budík do kalhotek je na světě!

Zvuk budíku je pro většinu z nás tím nejotravnějším zvukem, který existuje. Snažíme se zpříjemnit si vstávání alespoň pěknou písničkou, ale ani tak to není ideální. Nyní si můžete pořídit zvláštní budík, jmenuje se Little Rooster – tedy malý kohout. Bude "kokrhat" ve vašem spodním prádle...

Nastavíte si budík na čas, který je ideálně o pět minut dřív, než opravdu potřebujete vstávat, a místo nepříjemného zvuku začne delší konec budíku, který je umístěn na klitorisu, vibrovat. Zařízení má dvacet sedm ultratichých režimů a vibrace se stupňují, dokud nebudete mít dost.

Autor: Little rooster

Britská firma, která přišla před časem s touhle novinkou na trh, asi ani netušila, jaký bude mít zařízení úspěch. Je tak tichý, že jeho vibrace jsou téměř neslyšitelné, takže ho můžete používat i přes den, a dokonce na veřejnosti. „Dala jsem si ho do kalhotek, když jsem šla na rande. Seděli jsme v kavárně a v nastavený čas začal vibrovat. Chudák kluk vůbec netušil, proč vůbec nedokážu dávat pozor na to, o čem mluví,“ přiznala se na webu výrobce spokojená zákaznice.  

Jak pohodlné je s budíkem celou noc spát a zda se udrží v místech, kde má, se nikde nepíše a bohužel jsme ještě neměly možnost to vyzkoušet. Za pokus by to ale určitě stálo!