Povlečení s 3D efektem

Je to tak. Ložní prádlo dnes můžete mít přesně takové, jaké chcete. Od nádherných velkoformátových vzorů, kterými vás okouzlí 3D povlečení, až po nestárnoucí proužkované dezény. A jak se takové povlečení s fototiskem vyrábí? Už první zajímavostí je to, že se zcela tiskne bez šablon. Barvy se stříkají přímo na látku dle předem určené virtuální předlohy, tímto způsobem je možné dosáhnout nádherných prostorových 3D vzorů. Běžně se tak setkáte s atraktivními motivy známých světových metropolí, zvířat i noční oblohy.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Atypické velikosti povlečení? Ano, je to možné!

Diskomfort spojený s krátkou peřinou a věčně čouhající nohy, o tom by mohli vyšší lidé vyprávět. I v takovém případě existuje řešení. Stačí si koupit o 20 cm delší přikrývku a prodloužené povlečení. Při výběru designu se nebudete muset nijak omezovat. Výrobci dnes obvykle nabízí každý vzor povlečení v několika velikostních variantách. Popularitě se také těší francouzské povlečení, kdy celý ložní set tvoří jedna velká přikrývka a dva polštáře.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Zaručené tipy k úspěšnému nákupu

Pokud vybíráte ložní prádlo, nezapomeňte si ověřit několik důležitých faktů. Dnes již určitě stojí za to zvolit povlečení s reaktivním tiskem. To bývá mnohem odolnější než klasická verze s pigmentovými barvami a navíc jej můžete bez problému prát při vyšších teplotách. Všechny tyto informace byste měli dostat od výrobce. Určitě se také spíše poohlédněte po tradičním povlečení české výroby. Tuzemský textilní průmysl se neustále rozrůstá, a vy tak máte záruku, že je zakoupené zboží kvalitní a zdravotně nezávadné.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Najděte si ověřeného prodejce

Nakupujte tam, kde své práci rozumí. Na tržnicích a v supermarketech se nejspíš dobře míněné rady nedočkáte. Nemusíte ani nikam daleko chodit, stačí zabrouzdat na internetu. Jedním z ověřených online prodejců je online obchod RodinneBaleni.cz. Pokud si nebudete vědět s výběrem rady, stačí zavolat na zákaznickou linku, kde vám zkušený personál poradí. Přejeme šťastný nákup!

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.