Vizážista Ivo Špes svůj život ukončil před víc jak týdnem. Údajně se otrávil výfukovými plyny ve své garáži. V poslední době žil sám se svým psem bíglem. Tomu měl krátce před svým definitivním odchodem nasypat misku se žrádlem.

Poslední rozloučení překvapivě neorganizuje jeho rodina, která žije v Prešově, ale jeho nejbližší přátelé. Bývalý přítel Pavel, vizážistka Klaudie Havlová a kamarádka Dana. Jeho rodina na parte vůbec napsaná není. A to má maminku, se kterou nedávno oslavil její osmdesátiny, a bratra. Nad tím, zda dorazí na pohřeb, visí otazník.

Každopádně na parte pod jmény je číslo bankovního účtu, kam jeho přátelé mohou přispět na rozloučení. Říká se, že Ivo na tom v poslední době nebyl nejenom psychicky, ale ani finančně nejlépe.

Když jsem se s ním bavila, z jeho slov jsem cítila, že měl pocit, jako by ho všichni okolo zradili. K tomu miloval svou psí smečku, loni mu umřel poslední pejsek. Kdo ví, co ho k tomu vedlo. Ale byl z těch lidí, kteří si bohužel neumějí říci o pomoc,“ řekla Blesku Vendula Pizingerová, kterou léta líčil. Mezi jeho klienty patřil Karel Gott, Iveta Bartošová, Eva Urbanová nebo Osmany Laffita.

Video
Video se připravuje ...

Sebevražda vizážisty Ivety Bartošové (†48): Neměl v pořádku psychiku! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
18 fotografií