Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dívka (†17) odjela na výlet k moři: Zavraždili ji a nechali sežrat aligátory!

Autor: kat, haj - 
30. srpna 2016
20:41

Brittanee Drexel (†17) odjela i přes zákaz rodičů na výlet k moři. Její neposlušnost se jí bohužel nevyplatila a potkal ji neskutečně krutý osud. Byla unesena bandou kriminálníků a znásilněna. Při pokusu o útěk ji únosci bez lítosti zastřelili a její tělo pak předhodili aligátorům!

Rodiče Brittanee si prožili nepředstavitelné peklo. Sedm let o své mladičké dceři neměli jedinou zprávu. Téměř beze stopy zmizela v dubnu 2009, když odjela s kamarádkami na několikadenní výlet a už se nevrátila. Ze záznamů o pohybu jejího telefonu byla policie schopná zjistit pouze to, že kdosi dívku po tři dny držel proti její vůli ve městě McClellanville v Jižní Karolíně.

Policie vyslechla desítky podezřelých, ale bez úspěchu. Teprve nyní se ale případ dočkal svého rozuzlení. Dopomohla k němu výpověď jednoho z trestanců z věznice ve městě Columbia. Taquan Brown, který si odpykává 25 let za jinou vraždu, prolomil své dlouholeté mlčení a přiznal, že se stal svědkem posledních momentů života krásné blondýnky.

„Šel jsem na skladiště předat Shaunu Taylorovi nějaké peníze a viděl jsem, jak v té budově jeho syn Timothy s dalšími kluky znásilňuje tu dívku. Pak jsem ji z domu viděl utíkat, ale chytili ji a zatáhli zpátky do skladu. Ozvaly se dva výstřely a pak už jsem viděl, jak nesou tělo,“ vypověděl vězeň Brown policistům. Oba muži, které označil za pachatele, už jsou rovněž ve vězení, kde sedí za vloupání. Z vraždy Brittanee zatím obviněni nebyli.

Další trestanec pak prozradil, co se po vraždě mladé krásky stalo s jejím tělem. Mrtvolu prý měli vrazi hodit aligátorům, kteří ji pak bez milosti sežrali. Přesné místo ale svědek prý neznal a v okolí dívčina zmizení se navíc nachází okolo 40 jezer, kde aligátoři žijí. Ostatky Brittanee se tak policii zatím nepodařilo najít a je otázka, zda je vůbec někdy objeví.

 

..krakonos500 ( 31. srpna 2016 18:14 )

To je jednoduché. vybere si nějakého srágoru, kterého donutí opakovat nějaký blábol a je svědectví hotové. Jako u Nečesaného.

kupredu-leva ( 31. srpna 2016 18:11 )

Tak dopadne každý, kdo nebude souhlasit s naším soudruhem prezidentem!

maledivy2016 ( 31. srpna 2016 13:43 )

Jak holku začne svrbět khunda, tak ji ani krokodýl nezastaví! Hnus!

mrdlafka ( 31. srpna 2016 10:17 )

chtěla si zamr.dat a špatně to dopadlo

tvujosudzmrde ( 31. srpna 2016 09:49 )

Zobrazit celou diskusi