Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mladík, který napadl zpěváka Hrůzu: Soudí ho kvůli dalšímu útoku

Autor: ljš - 
29. srpna 2016
16:47

Za napadení, které zpěvák Michal Hrůza málem nepřežil, dostal Nikolas A. sice podmínku, na jeho chování ale zřejmě žádný odstrašující vliv neměla. Mladík totiž podle obžaloby před několika měsíci zaútočil znovu a čeká ho proto soud.

Jsou to už dva roky, co došlo v ostravské Stodolní ulici k napadení zpěváka Michala Hrůzy, a oba útočníci jsou na svobodě. Patrik Kaifáš, který si měl odsedět 2,5 roku, byl nedávno z vězení propuštěn, protože se podle soudu polepšil, druhý agresor Nikolas A. dostal podmínku.

V jeho případě se ale zdá, že trest žádný výchovný účinek neměl. Před několika měsíci se měl totiž účastnit s jiným kumpánem dalšího napadení, které bude nyní projednávat soud. „Mohu potvrdit, že obžaloba již dorazila k našemu soudu,“ řekl deníku Právo mluvčí ostravského soudu Lukáš Delong.

Podle listu k útoku došlo v Ostravě – Mariánských horách a obětí byl muž, na kterého Nikolasův známý dokonce vystřelil z plynové pistole. Obviněný Nikolas ho i přes podmínku zkopal.

Muž sice utrpěl jen lehká zranění a dvojice je tak souzena pouze za výtržnictví, sazba je ale v jejich případě tři roky. V případě prokázání viny by si Nikolas A. k tomu musel zřejmě odsedět i roční trest za Hrůzovo napadení.

hofihofi ( 29. srpna 2016 17:35 )

Hruza si to zavinil sam, tim, ze se sral do cizich lidi a jejich sporu, dostal po tlame spravne.

hejhej ( 29. srpna 2016 16:58 )

To jsou naše "spravedlivé" soudy. Dají hajz.lovi jenom podmínku za napadnutí člověka a to hovado si pak dovoluje čím dál víc. Kdo jsou jeho rodiče?.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání