Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Expřítelkyně podnikatele popraveného před nevěstincem: Byl to podvodník a lhář!

Autor: lm - 
29. srpna 2016
18:44

V pátek došlo v Nitře k šokující vraždě. Nechvalně proslulý podnikatel Dalibor P. (†45) byl chladnokrevně zastřelen před penzionem Ambarella. Z vraždy je podezřelý 59letý Miroslav Ž. (59), kterého měl zavražděný připravit o nemovitost. Podle expřítelkyně byl ale Dalibor podvodník a dlužil peníze více lidem.

Nechvalně proslulý nitranský podnikatel zemřel v kaluži krve na parkovišti u penzionu Ambarella. Neznámý pachatel ho střelil ho hlavy a hrudi. Mrtvolu objevil 19letý syn hlavního podezřelého Miroslava Ž. (59). Penzion, který má být ve skutečnosti nevěstinec, byl podle slovenských médií pravděpodobně motivem k vraždě. Dalibor ho totiž od vážně nemocného Miroslava koupil, ale nikdy za něj nezaplatil.

Daliborova expřítelkyně v rozhovoru s deníkem Plus JEDEN DEŇ uvedla, že ji vražda příliš nepřekvapila. On byl oblastní podvodník. Dlužil peníze každému, koho potkal. Vždyť už byl i v base,“ vysvětlila žena. Důvodem rozchodu páru bylo prý to, že podvedl ji a její rodinu. „Přišel nevyhnutelný konec vztahu, protože oklamal i mě, a dokonce i moji mámu,“ uvedla s tím, že se zavražděným měla nedořešené žaloby.

Bývalá družka by se ale nedivila, kdyby Dalibora zastřelil právě Miroslav Ž., bývalý majitel penzionu. Miroslav Daliborovi prodal penzion nejspíš kvůli penězům,  je totiž vážně nemocný – má silnou cukrovku. Jenže Dalibor mu za nemovitost nezaplatil a případem se zabýval soud. Podle Miroslavy tak těžce nemocnému muži už mohlo být všechno jedno a stiskl spoušť.

Video  Podnikatel Daniel (†45) byl popraven před nevěstincem.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Podnikatel Dalibor P. byl v Nitře podle známých nechvalně proslulý. Často se o něj zajímala média a několikrát měl opletačky se zákonem. Před několika lety mu někdo podpálil dva luxusní terénní vozy a rozestavěný dům. Zhruba ve stejnou dobu skončil ve vazbě za podvod a hrozilo mu až 10 let za mřížemi. V letech 1998 a 2003 byl podle informací televize Markíza ve vězení za krádeže. Podle informací Nového Času od známého podnikatele ho mohl zabít kdokoliv, koho podvedl. Muž tvrdí, že Dalibor P. připravil o bydlení i vlastní matku.

abvydavatelstvi ( 29. srpna 2016 20:40 )

 Tento takzvany podnikatel ...do ktereho mel hodne daleko, spolupracoval s policii a udal Italskou mafii, ktera chtela na Slovensku tisknout falesne penize a nektere mafiany zavreli ...byl to donasec policie, proto ho nezavreli ....Vraha nikdy nenajdou, protoze ho zastrelila mafie ...Kdyby ho chtel zabit nekdo komu dluzi prachy, tak uz davno by ho zprovodili ze sveta ...ale toto byla mafianska bleskova poprava ...do hrudniku a do hlavy ..ten clovek musel umet strilet, a zmizel rychleji nez zvuk z vystrelu ...

frantaklika ( 29. srpna 2016 19:55 )

konec dobrý - všechno dobré

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání