Milí přátelé, kamarádi, fanoušci. Hle, můj nový videoklip... Udělal jsem ho dle svého nejlepšího svědomí, vzhledem k současné situaci nejen ČR, ale i Evropy. V této době je potřeba, aby si lidé uvědomili, kde jsou, co jsou a co chtějí. A to od života, svých vlád a svých zemí... Děkuji,“ napsal zpěvák Vilém Čok ke svému novému klipu a písni Zástupy zástupů.

Stárnoucí pankáč Čok upekl se svou kapelou popěvkovou a prvoplánovou píseň, kterou se zařadil po bok Olivie Žižkové a jejího „opusu“ Evropo, dýchej. Úroveň textu je téměř totožná, patos v klipu umocňují záběry tu na Masaryka, tu na popravy ISIS, jindy na vymlácený bar...

Během chvíle se klip dočkal téměř dvou set sdílení a také rozpoutal velmi rozmanitou diskusi. Mnoho Čokových fanoušků totiž nedokázalo pochopit, jak bývalý člen kapely Pražský výběr mohl vydat píseň s tímto tématem.

„Odkdy píše Čokovi texty Ortel,“ zaznělo například v jednom z komentářů. „No Viléme, slušně řečeno, neposlouchatelný,“ napsal další. Ne všechny jsou takto mírné, na adresu Čoka se sesypala pěkně drsná sprcha. „Co to ten magor vyvádí?“ zní například jeden z nich. 

Fanoušci Čokovi od plic naložili.
Autor: facebook.com

Fanoušci Čokovi od plic naložili.
Autor: facebook.com

Fanoušci Čokovi od plic naložili.
Autor: facebook.com

Fotogalerie
9 fotografií