Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sadistický telefonát islamisty: Uřízl jsem hlavu tvému synovi, ty ku*vo!

Autor: mb - 
28. srpna 2016
06:31

Na veřejnost se dostala nahrávka, kdy terorista z fronty Al-Nusra volá matce syrského vojáka, kterému uřízl hlavu a hrdě se k činu hlásí. Nebohá žena nejdříve nechápe, ale následně je na audiozáznamu slyšet nářek. Pravost nahrávky se zatím nepodařilo nezávisle potvrdit, krutý telefonát islamisty zveřejnila britská média.

„Kde je tvůj syn? Kdepak je?“ předstírá zpočátku zájem o osud syrského vojáka muslimský radikál. „Na frontě v Aleppu. Nevím přesně kde,“ říká matka v domnění, že jde nejspíše o spolubojovníka jejího syna. „Opravdu? Kdepak je? Kdy vás naposledy kontaktoval?“ ptá se sadisticky terorista dále. „Proč? Stalo se mu snad něco?“ ptá se žena s obavami v hlase.

V tu chvíli ale islamista strhne masku a s pýchou v hlase nebohé matce oznámí: „Já jsem Saqr Rahman al-Ansari. Dnes jsem uřízl hlavu tvému synu a tohle je jeho mobil.“ Matka syrského vojáka se zmůže pouze na jednu větu: „Můžete to zopakovat?“

„Jsem Saqr Rahman al-Ansari z Jabhat al Nusry. Uřízl jsem hlavu tvému synovi a tohle je jeho mobil. A chtěl bych ti říct, jdeme si pro vás, pokud to Allah dovolí. Vy psi z Aleppa! Vy, kteří jste zradili Syřany. Uřízl jsem hlavu tvému synu, ty zrádcovská ku*vo. Podporujete syrskou armádu, zatímco bombarduje (naše) území, co?“ vypustí nenávistná slova islamista.

Na audionahrávce je pak slyšet, jak žena propuká v pláč. Záznam zveřejnila britská média a jeho pravost zatím nebyla nezávisle ověřena.

Krutost Islámského státu a dalších teroristických skupin působící na území Sýrie a Iráku je však pověstná. Nedávno členové tzv. umírněné opozice uřízli hlavu desetiletému chlapci. Čin pak označili za „omyl“.

prycsnima ( 28. srpna 2016 12:50 )

 Pi ca dederácká by měla už dávno viset.

kerloss ( 28. srpna 2016 11:06 )

Skoda ze nevzal celou rodinku na výlet do nebes takhle se roztahuje zbytek jinde a budou se mstit.

sores ( 28. srpna 2016 09:47 )

 A bude mnohem hůře!! Teď mluvil v rádiu analytik a řekl, že si máme dělat zásoby potravin např.rýže,těstoviny,pitnou vodu a dřeva kdyby byl vypnut přívod plynu. A to vše díky té verbe.ši co táhne na Evropu denně ve velkém a páni politici už se neví s nimi rady.Jsou to tvrdí zabijáci a nebudou se s námi s.rá.t.Němci už se zásobí jako divý.Skupovávají kdeco.

jerry ( 28. srpna 2016 06:58 )

Tuhle zvěř mi si sem, prostřednictvím svých volených zástupců, zveme.

Zobrazit celou diskusi