V porotě letošního ročníku Muže roku zasedne oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová, která se na červeném koberci objevila mezi prvními. „S klukama se nemáme moc čas poznat, ale já slibuji, že budu hledat někoho, kdo je charakterní. Mám pro kluky připravené dvě otázky. Jednu vědomostní a jednu charakterní,“ uvedla Tereza s tím, že se jí naskytly dvě pracovní nabídky a ještě uvidí, jestli se pro nějakou rozhodne.

Tereza Pergnerová
Autor: Karel Kopáč

Dorazila také herečka Eva Hrušková. Manžela Jana Přeučila však tentokrát nechala doma. Musel totiž do divadla. „Tady je hodně namakaných kluků. Já mám ráda romantiky. Jeníček je ten největší romantik,“ zasnila se Hrušková.

Tak jako loňský rok, i letos nemohla chybět miss Nikol Švantnerová, která dorazila s kamarádkou. „Přítele takové akce nezajímají, takže jsem vzala kamarádku,“ uvedla kráska, které to jako vždy nesmírně slušelo. „A to jsem ještě před chvílí ležela u bazénu,“ zasmála se Nikol.

Nikol Švantnerová
Autor: Karel Kopáč

Bez manžela dorazila i modelka Gabriela Dvořáková, která vyvedla kamarádku. Jak se Gábina vyrovnávala s tím, že má po svém boku takového krasavce, jakým je Vašek Noid Bárta? „Já jsem zdravě sebevědomá, sama se sebou spokojená a Vaškovi věřím. Jsem žárlivá tak nějak zdravě,“ zasmála se. Jejich dceru Terezku si na večer vzala na hlídání babička.

Gabriela Dvořáková na vyhlášení ankety Muž roku
Autor: Karel Kopáč

Nesměl chybět také loňský vítěz soutěže Jakub Kraus. „Vzpomínám na krásné zážitky, ale svět se pro mě nezhroutí, přeji novému Muži roku mnoho štěstí,“ uvedl Kraus. Po jeho boku se objevil také Mister Intercontinental Pedro Mendes. „Muž roku 2016 by měl být sympatický, inteligentní a hlavně charismatický,“ vysvětlil.

Stejného názoru byla i úřadující miss Andrea Bezděková a také se svěřila s tím, co podle ní rozhodne o výsledku. „Každý z kluků má své přednosti, ale volná disciplína o všem rozhodne.“

Česká Miss Andrea Bezděková
Autor: Karel Kopáč

Na červený koberec přišel také Pavel Trávníček se svojí těhotnou partnerkou Monikou, která zářila štěstím a moc jí to slušelo. „Jsem v 6. měsíci, nevolnosti už přešly, tak se cítím dobře,“ uvedla s tím, že se o ni princ z Popelky krásně stará a dělá co jí na očích vidí. Navíc také prozradila, že zanedlouho budou rodiči malého chlapečka!

Herec Pavel Trávníček s manželkou Monikou
Autor: Karel Kopáč

Fotogalerie
18 fotografií