Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pavel z Orlickoústecka záhadně zmizel: Jeho věci přišly poštou z Brna. Mobil zachytili v Rakousku

Policie pátrá po Pavlu Vaisarovi, který v květnu zmizel.
Policie pátrá po Pavlu Vaisarovi, který v květnu zmizel.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
24. srpna 2016
21:38

Slehla se po něm zem! Osmatřicetiletý Pavel Vaisar záhadně zmizel už před více než čtvrt rokem a nepodal o sobě zprávu. Stopa vede přes Brno do Rakouska. Viděli jste ho?

„Pohřešovaný osmatřicetiletý muž odešel z domova 9. května 2016, o den později ještě telefonoval se svými blízkými a od 11. května 2016 do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Podle televize Nova muž možná zmizel kvůli přetrvávající manželské krizi. O tom, kde se nachází, ale neinformoval ani své rodiče.

Policie má v jeho případu zatím jen dvě stopy. Tou první je zásilka obsahující jeho doklady a klíče od auta, kterou někdo z Brna poslal na adresu jeho bydliště. Druhou je pak signál z jeho telefonu, který byl zachycen v Rakousku. Není ale jasné, zda v tu dobu měl telefon u sebe Pavel nebo někdo jiný.

„V případě jakékoliv informace k pohřešovanému nás prosím kontaktujte na lince 158 nebo na kterémkoliv obvodním oddělení,“ žádá mluvčí.

jiznicechy ( 24. srpna 2016 23:47 )

Ti nemluví přece v drobných. A když si vezmete, že po 2.sv. válce se vrátilo do republiky necelých 600 Romů, tak můžete počítat.

nezadat1 ( 24. srpna 2016 22:01 )

Ani se mu nedivím když máme o migrantech jednatele z ČSSD debila co už dopředu říká ,že pár jich sneseme.Čurá+k ale neřekl čeho pár?Set,tisíc či miliónů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání