Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Senior s Alzeheimerem v noci zmizel z domova, pátrá po něm policie

Senior s Alzeheimerem v noci zmizel z domova, pátrá po něm policie.
Senior s Alzeheimerem v noci zmizel z domova, pátrá po něm policie.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
24. srpna 2016
11:38

Policie vyhlásila pátrání po čtyřiasedmdesátiletém Jaroslavu Zavřelovi z Pardubicka. Senior odešel během noci na dnešek z domova a nikomu z rodiny se neozval. ČTK o tom informovala mluvčí krajské policie Jana Drtinová.

„Senior údajně trpí Alzheimerovou chorobou, nemá u sebe mobilní telefon, žádné peníze ani doklady totožnosti. Mohl by se pohybovat v okolí obce Dražkovice, ale je možné, že mohl pěšky urazit i větší vzdálenost,“ uvedla Drtinová.

Muž je vysoký asi 170 centimetrů, je hubené postavy, má šedé vlasy česané dozadu. Při svém odchodu měl zřejmě na sobě tmavý svetr, světlou košili s dlouhým rukávem a tmavé tesilové kalhoty. Na nohou má buď sandály, nebo hnědé perforované polobotky. Jeho fotografii zveřejnila policie na svých webových stránkách a vyzývá všechny, kteří seniora zahlédli nebo mohou sdělit jakékoli poznatky vedoucí k jeho vypátrání, aby se ozvali na linku 158.

Senior s Alzeheimerem v noci zmizel z domova, pátrá po něm policie. Senior s Alzeheimerem v noci zmizel z domova, pátrá po něm policie. | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání