Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovanou Marušku vytáhli mrtvou z přehrady. Manžel ji poznal podle snubního prstenu

Autor: shp - 
23. srpna 2016
09:59

Prožil nejhorší okamžiky svého života. Do poslední chvíle doufal, že to není ona. Když pak uviděl na bezvládném tělu snubní prsten, který své milované Márii (†38) na ruku nasadil v den svatby, zhroutil se mu svět. Manžel pohřešované Slovenky identifikoval její mrtvolu. Ta se našla v přehradě Sĺňava.

Márie Fox Filová z Piešťan si šla v neděli zaběhat a už se nevrátila domů. Příbuzní do poslední chvíle doufali, že se vrátí domů nebo se ji podaří někde najít. Nyní je však jasné, že se malí bráškové Míša (10) a Nikolas (11) se svou maminkou už nikdy nesetkají.

Její tělo bylo objeveno v pondělí v přehradě Sĺňava bez známek života po více než týdnu usilovného pátrání. Podle Nového Času sice ještě nebyla provedena pitva, ale tělo viděl manžel Michael a Márii poznal podle snubního prstenu.

Co se se Slovenkou stalo, není jasné. Podle rodiny byla šťastná a nic jí nechybělo. Okolím se však začaly šířit drby, že spáchala sebevraždu. „Už se objevují řeči, že moje dcerka skočila z mostu v Piešťanech, a to nám velmi ubližuje,“ řekl otec Márie ještě předtím, než bylo její tělo objeveno.

Teď tato verze nevypadá bohužel vůbec nereálně. Policejní pátrací pes navíc zachytil poslední pachovou stopu Márie v půlce mostu. Co se v hlavě krásné mamince dvou synů ve skutečnosti dělo, tedy asi nikdo pořádně nevěděl…

truchliicii.petr.k. ( 24. srpna 2016 07:41 )

ne nema ten je cisty jak lalia

truchliicii.petr.k. ( 24. srpna 2016 07:38 )

kramneho kyanid to tentokrat nebol

truchliicii.petr.k. ( 24. srpna 2016 07:36 )

spachala samovrazdu, psychicka depresia

jerry ( 24. srpna 2016 06:48 )

V první řadě bych se pitvou pokusil vyloučit smrt elektrickým proudem.

jany ( 23. srpna 2016 22:20 )

to je mozne, je divne, ze mama od deti travi noci s cizimi chlapy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání