S nápadem složit parodující písničku na Pokemon Go přišel Mishův bratr s přezdívkou Metadon. „Protože jsem chtěl prorazit do světa, text jsme rovnou nazpívali v angličtině,“ řekl Misha, který zpočátku své youtuberské kariéry vytvářel úplně jiná videa. „Od 5 let jsem natáčel takzvané Let’s Play videa z Minecraftu, ale nikdo je nesledoval. V únoru tohoto roku ale přišel můj brácha s nápadem, že spolu uděláme něco, co český YouTube ještě nezažil. A tak vznikly Mishovy šílenosti,“ vysvětlil malý raubíř.

Misha s bratrem Metadonem už mají na svědomí mnoho videí. Pokemon GO song je však nejúspěšnější. „Odměna za tisíc zhlédnutí reklamy (CPM) je v ČR okolo 14 korun (0,60 USD), ale v USA okolo 87 korun (3,60 USD). Takže za milion zhlédnutí ze zahraničí je tolik, co za šest milionů zhlédnutí v ČR,“ vysvětlil Mishův starší bratr s tím, že vydělané peníze většinou vloží do vybavení, které potřebují na natáčení. „Za ty ostatní peníze si Misha koupil třeba iPhone a koloběžku,“ dodal Metadon.

Jisté je, že devítiletý školák Misha dosáhl nevídaného úspěchu, který mu můžou závidět ostatní youtubeři, kteří se snaží uspět už dlouho. Mishu podpořil sdílením i nejslavnější youtuber na světě PewDiepie, což Mishu vystřelilo do výšin světového youtuberingu.

Fotogalerie
4 fotografie