Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nej outfity uplynulého týdne: Oblečená-neoblečená Rihanna a Kostková jako gejša

  • 23. srpna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Rihanna (28)

    Džínová bunda vypadá dobře na každém i jen tak, bez zbytečných ozdob nebo nějakých prapodivných střihů. To by ale nebyla Rihanna, aby svůj outfit nepovznesla (nebo neponížila?). Polorozepnutou "džísku" si nechala spadnout z ramen a pod ni neoblékla už nic. Doplnila ji minisukní ze stejného materiálu a celkově její outfit působí dojmem oblečená-neoblečená. Kdyby takto vyrazila do ulic jiná zpěvačka či herečka, asi by nás překvapila, ale u Rihanny jsme na výstřednost už zvyklé!

     

    Rihanna
    Autor: Profimedia.cz

  • Elle Fanning (18)

    Mladší sestra Dakoty Fanning Elle zazářila na červeném koberci v těchto nápaditých šatech. Střihem herečce padnou jako ulité, a i když zdobení může působit přeplácaně, osmnáctiletá Elle si je s klidem může dovolit. Do davu v nich opravdu nezapadne!

    Elle Fanning
    Autor: Profimedia.cz

  • Rita Ora (25)

    Rita Ora umí v módě chodit a své přednosti často a ráda ukazuje. Tentokrát se ale zahalila do černé a v těchto krajkových šatech s vlečkou ji paparazzi fotografové zachytili v ulicích New Yorku. Zpěvačka černou róbu doladila i perfektně učesaným drdolem a výrazným líčením, a připomínala tak sexy španělskou seňoritu – trochu jiná image, než je u Rity zvykem. Plusové body od nás dostává ještě za nádherné sandálky se šněrováním!

    Rita Ora
    Autor: Profimedia.cz

  • Tereza Kostková (40)

    Tereza Kostková dorazila na premiéru filmu Strašidla v saténových šatech. Na první pohled zaujmou svým střihem. Díky vyčesaným tmavým vlasům připomínala vzezřením gejšu. Byl to Terezin záměr? Světlé šaty zdobí květinový vzor, který Kostkové sluší, ale takovéto střihy by měla raději přenechat opravdovým gejšám. 

    Tereza Kostková
    Autor: Profimedia.cz

  • Šárka Vaculíková (29)

    Šárka Vaculíková zavítala také na premiéru filmu Strašidla a asi se nechala názvem filmu inspirovat. Svou útlou postavu zahalila do jednoduchých černých šatů, doplnila je volným kardiganem a jako třešničku si vzala krajkovou čelenku. Nejzajímavějším kouskem jsou její zlaté sandálky s trendy zavazováním, ale ty už výsledný outfit nezachránily. Šárka má ale výhodu, že díky své kráse by vypadala dobře i v pytli.

     

    Šárka Vaculíková
    Autor: Profimedia.cz

Autor: luh
Diskuse ke článku
.