O moderátorce se ví, že je vášnivou kuchařkou, a právě proto si jako host soutěže připravila pro amatérské kuchtíky tři oblíbené pokrmy, které od nich chtěla dostat na talíř – španělskou paellu, kachní prsíčka s bramborovým knedlíkem a zelím a domácí těstoviny s rajčatovou omáčkou a mušlemi.

Snahu uspokojit její chuťové pohárky také ocenila. „Jsou neuvěřitelně šikovní! Obdivuji, že jsou schopni za tak krátkou dobu ve stresu v televizním studiu připravit jídlo. Mně by se asi klepaly ruce a nebyla bych schopná ničeho,“ přiznala Borhyová.

VŠE O LUCII BORHYOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

Sama se prý učila vařit od maminky a babičky. Pro děti se snaží vařit hodnotná jídla. „Suroviny, které děti moc nemusí, upravuji tak, aby jim chutnaly. Třeba Lukymu moc nechutná zelenina, ale cuketové karbanátky si dá rád,“ prozradila Lucka tajemství ze své kuchyně.

Borhyovou coby hvězdného hosta MasterChef Česko uvidíme už v pondělí ve 20:20 na Nově.

Posiluje s Lindou

Blondýnka Lucie má sice dokonalou postavu a velikost 36, ale nebojí se hřešit. Na posezení dokáže sníst i tabulku čokolády. Jak se tedy při takovém apetitu udržuje v tak skvělé formě?

„Ono to s tím udržováním postavy není zas tak těžké. Neustále běhám kolem dětí, takže na nedostatek pohybu si rozhodně nemohu stěžovat. Kromě toho Linduška už má dvanáct kilo, a protože ji ještě dost chovám, je to taková malá domácí posilovna,“ usmívá se moderátorka při pomyšlení na dceru Lindu (2). Tu má s expartnerem a bývalým sporťákem TV Nova Michalem Hrdličkou (27).

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

„No, a když je čas, ráda si vyrazím někam zasportovat nebo jen tak zaběhat,“ dodává Lucie.

Fotogalerie: Hrdlička po skandálech končí na Nově,…
84 fotografií

Fotogalerie
34 fotografií