„Peníze pro mě nikdy nehrály a ani nebudou hrát žádnou roli, s výjimkou toho, že je můžu věnovat charitě a doufat, že tím pomůžu bránit se těm, kteří se bránit nemohou,“ řekla  Amber Heard, která 167 milionů, jenž dostane po rozvodu s Johnnym Deppem, věnuje nadaci American Civil Liberties Union. Tam sama herečka 10 let dobrovolničila.

Manželé se rozvádí po 15 měsících svazku. Amber nakonec stáhla obvinění, že ji Depp napadl a pár se na všem dohodl. Celý nepříjemný proces tedy proběhne v klidu. Ve společném prohlášení obou herců stojí, že jejich vztah byl „náruživý“ a občas „nestálý“, ale že ani jeden nechtěl svému protějšku ublížit.

Heard požádala o rozvod v květnu. Ukázala se také s modřinami v obličeji, které měly značit, že ji Depp napadl. Zveřejnila také video, kde natočila krvavý vzkaz, který jí Depp napsal svým rozřezaným prstem na zrcadlo. Stálo v něm, že ji obviňuje z nevěry s jejím hereckým kolegou Billym Bobem Thortonem. Ten toto prohlášení okamžitě odmítl s tím, že se s Amber nikdy nebavil, kromě doby, kdy spolu natáčeli. A to navíc jenom na place.

Fotogalerie
28 fotografií