Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidička autoškoly si spletla plyn s brzdou a sjela do kanálu. Zabila sebe, tátu a kamarádku

Autor: shp - 
19. srpna 2016
23:39

Domácí autoškola skončila tragicky. Číňanka Wu (†19), kterou za volantem ve městě Dongfeng zaučoval její otec (†51), si spletla pedál pro brzdu s plynem a sjela i s autem do kanálu z třímetrové výšky.

Namísto jízdy v profesionální autoškole se otec rozhodl, že svou dceru bude řidičskému umu učit sám. Zaplatil za to životem. Wu ještě neměla dostatečné řidičské schopnosti, aby se posadila za volant vozu poblíž kanálu.

Do auta usedla Wu, její tatínek, sestra (16) a kamarádka (†17). Jenže když nezkušená řidička začala s vozem manévrovat, spletla si pedál brzdy a plynu. Auto tak zahučelo do kanálu. Vůz se při pádu otočil podvozkem vzhůru a dopadl do vody střechou napřed.

Video  Řidička si spletla brzdu s plynem a sjela do kanálu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Náraz všechny čtyři osoby v autě omráčil. Místní, kteří nehodu viděli, se ihned ke kanálu seběhli, aby pomohli lidem uvězněným uvnitř. Pomocí lan auto převrátili ve vodě na kola, rozbili okénka a lidi v bezvědomí vytáhli ven.

Zdravotníci okamžitě začali všechny oživovat, ale pro většinu posádky bylo již pozdě. Wu, její otec i kamarádka byli na místě prohlášeni za mrtvé. Malá sestra však vykazovala slabý puls, takže byla převezena do nemocnice. Je však v kómatu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi