Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Majitel vyhodil psa z 3. patra, pak napadl strážníky

Fenka Týna skončila v útulku.
Fenka Týna skončila v útulku.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: ljš - 
18. srpna 2016
08:56

Otřesným způsobem se chtěl zřejmě zbavit svého psa majitel v Děčíně. Svědci slyšeli z domu, kde muž se svým čtyřnohým parťákem žil, kňučení. Nebohé zvíře pak našli zraněné venku pod oknem, majitel ho vyhodil z třetího patra. Když pro něj přijeli strážníci, napadl je.

Svědci proto zavolali policisty, kteří nechali vystresované zvíře převézt do útulku. Jako zázrakem se ale čtyřleté fence Týně nic nestalo.

Pak se strážníci chtěli na okolnosti případu zeptat majitele, ten s nimi ale nechtěl spolupracovat. „Byl podnapilý, choval se agresivně,“ uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová. Dokonce jim vyhrožoval, že má HIV a žloutenku a pokouše je.

Muž je v Děčíně známou firmou. „Máme z něj strach,“ přiznali sousedky. Muž tak nakonec skončil v cele. Je podezřelý z týrání zvířete a napadení úřední osoby.

blekyn2012 ( 18. srpna 2016 13:32 )

Lidská zrůda, co tohle udělala, by si zasloužila taky vyhodit z okna paneláku, z pořádné výšky hlavou na beton, aby prožil stejnou bolest a utrpení, jako nevinné zvíře. Pomalé a dlouhé umírání v obrovských bolestech, to bych tomu "člověku" přál! Lidi jsou s.v.i.n.ě, že není víc slov...

la_ragazza ( 18. srpna 2016 09:09 )

 Lidi jsou zrůdy. Chudák pes, je mi ho moc líto. Člověku se chce brečet. Doufám, že se ho podařilo zachránit. Snad najde lepšího pána než to nechutny ozraly hovado.

naidka ( 18. srpna 2016 09:04 )

Musel to být hodný pes, když se nechal vyhodit z okna ožralým hovadem. Psi nemají ožralce rádi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání