Martinku z Turca záchranáři v zuboženém stavu přivezli z lesní maringotky v Kolačíně do nemocnice v Ilavě. A právě v této obci by svoji manželku chtěl pochovat Martin Chovanec. Kleopatřina máma Anna (55) a otec jejich tří dětí Vlado jsou za rodný Martin. Otázkou však stále zůstává, kdo celý pohřeb zaplatí!

Video
Video se připravuje ...

Děti mrtvé Martinky z Turca (†34): V děcáku je nám lépe! TV JoJ

Jsem sociální případ,“ uvedl Martinky manžel Martin. A podobně mluví i matka Martinky: „Nemám z čeho, ať to zaplatí ten, kdo jim vystrojil svatbu. Sbírka na pohřeb by byla fajn, ale lidi nemají peníze.“ Chaos vládne i okolo místa jejího odpočinku. „Manžel Martin by ji chtěl v Kolačíně, kde žili,“ tvrdí máma Martinky.

Tam měla máma známost a babka se bojí, aby ji nechodila strašit,“ přiznala Martinina dcera Barbora. Hlavu si láme i biologický otec dětí Vlado. „V úterý se potkáme s Martinem a dořešíme to,“ dodal. Tělo Martinky z Turca, která minulý čtvrtek zemřela, měli včera převézt z Ilavy do Martina. Podle posledních informací se má pohřeb konat právě tam, a to ve čtvrtek. Kdo ho bude platit, není jasné...

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Martinka z Turca. tv JOJ

Fotogalerie
8 fotografií