Jaromír a Veronika Kopřivová dlouho svůj vztah tajili. I když modelka svůj Instagram plnila snímky z Floridy, málokdo tušil, že za vším stojí Jarda. Až letos v únoru svůj vztah přiznali společnou fotkou na sociální síti. Ale maminka Jardy Jágra o nich věděla už o dva měsíce dřív.

A za vše může nevinná vánoční fotka, kterou jí hokejista poslal. „To bylo legrační. Posílal jsem domů fotku z Vánoc, na které byl vidět plný stůl vánočního jídla a cukroví, a hlavně bylo všude uklizeno. Máma se mě nejdřív ptala, jestli jsem vůbec doma nebo kde to jsem, protože mě dobře zná a ten pořádek jí ke mně neseděl. Věděla, že kdybych byl doma sám, vypadalo by to u mě dost jinak. Když jsem jí řekl, že jsem samozřejmě doma, měla hned jasno. A tak se naši dozvěděli o Veronice,“ svěřil se v rozhovoru pro Elle Jágr.

A zatímco Mama Džegr už Veroniku zná, její rodiče nikoliv. „Moje rodina nežije pohromadě, máma žije se sestrami v Německu, s tátou jsem se ještě od příjezdu do Čech ani nestihla vidět. Jaromír má pořád tréninky, a když ne, užíváme si spolu anebo on odpočívá,“ dodala finalistka České Miss.

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová o Jágrovi: Jarda mě má nejraději ráno! Proč? Blesk TV

Fotogalerie
18 fotografií