Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivana Gottová už ovládá i Karlův telefon: Bílá i Zagorová už byly odstřiženy!

/
  • Ivana Gottová odstřihla manžela Karla od kamarádů a ovládá jeho telefon. Chrání svého muže? Nebo mu ubližuje?
    11. srpna 2016 ● 15:09

    Chrání svého muže? Nebo mu ubližuje? Milan Drobný není prvním kolegou a kamarádem Karla Gotta (77), kterého od něj jeho žena Ivana (40) v době jeho nemoci a po ní odstřihla. Problém s Mistrovou nedosažitelností mají i další zpěváci.

  • 1.

    Milan Drobný (71), zpěvák

    Ivana ho odstřihla loni v zimě, kdy promluvil před novináři o tom, že se Karlovi daří lépe. „Ztropila scénu. Druhý den volala a křičela na mě, že maže mé číslo z mobilu! Že o Karlovi smí do médií mluvit jen ona! Byl jsem jako opařený,“ prohlásil Drobný.

    Milan Drobný
    Autor: D. Malík, D. Kundrát

  • 2.

    Jitka Zelenková (66), zpěvačka

    Dlouholetá zpěvákova sboristka a kamarádka to nechce přímo přiznat, ale když Karlovi volá, telefon jí většinou zvedne jeho žena. „Já ho vůbec neuháním, neobtěžuji a když, tak mu občas napíšu SMS,“ řekla Blesku.

    VŠE O MISTROVĚ MANŽELCE IVANĚ GOTTOVÉ>>>ZDE!

    Jitka Zelenková
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Karel Štědrý (79), zpěvák

    Má stejný problém jako Jitka Zelenková. Když Gottovi telefonuje, mobil zvedne jeho manželka.

    Karel Štědrý
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Lucie Bílá (50), zpěvačka

    „Ivana mě i další kolegy poprosila, abychom, pokud chceme s Karlem komunikovat, telefonovali jí. A já to dodržuji. Potřebuje klid na rekonvalescenci. Jsem pokorná a nijak ho neuháním,“ sdělila Blesku Bílá.

    Fotogalerie: Karel Gott (77) porazil rakovinu a vypadá …
    61 fotografií

    Lucie Bílá
    Autor: Foto: archiv Blesku

  • 5.

    Hana Zagorová (69), zpěvačka

    Také popová legenda komunikuje s Karlem podle informací Blesku přes jeho ženu. „Neměli jsme s Haničkou dlouho na Karla nové telefonní číslo, všechno řešíme s jeho ženou,“ potvrdil manžel zpěvačky Štefan Margita (60).

     

    Hana Zagorová
    Autor: Archiv Blesku

  • 6.

    Co je s Oldou?

    Spekuluje se o tom, že Gottová od Karla odřízla také jeho dlouholetého řidiče Oldu Havránka (77). On sám ale nechce cokoliv komentovat, jelikož žije s Karlovou sestřenicí Hankou, se kterou se mimo jiné společně stará o hrob zpěvákových rodičů v Újezdu u Svatého Kříže.

     

     VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO REKONVALESCENCI NAJDETE>>>ZDE!

    Dlouholetý řidič Karla Gotta Olda Havránek
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Vyjádření Ivany Gottové

    „Paní Gottová si s panem Drobným v žádném případě netelefonovala, a tudíž na něj nemohla ani křičet, jak zcela lživě a urážlivě uvádí pan Drobný. Na žádost pana Gotta mu pouze poslala jedinou SMS zprávu, a to v polovině loňského roku, kdy byl pan Gott na začátku onkologické léčby. A to z toho důvodu, že panu Gottovi vadilo, že vynesl do médií informace z jejich soukromého telefonického rozhovoru,“ napsala Blesku mluvčí Gottových Aneta Stolzová.

    Manželka Karla Gotta Ivana
    Autor: archiv Blesku

    Fotogalerie
    43 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 190

A22689: Tady je někdo velice chytrý, že ? Jedinej kdo tady nikoho nezajímá jseš ty milej zlatej. Vážně nesnášiám názory puberťáckej pakostů, který uměj ho*no!

(18. 10. 2016 09:13)

cajinek: Uvědomte si, že Karel Gott je velmi starý pán, že není lehké při jeho vážném onemocnění neustále předstírat, že je zcela fit. To, aby s někým promluvil a vybavoval se jako dřív, to už prostě není možné...Je zcela svéprávný a když chce, může si kamarády zavolat. Navíc, má přece email, kde mu vše potřebné mohou sdělit. Mějte trochu úctu k jeho rodině, vše má své plusy a mínusy. přesto si myslím, že je jeho štěstím, že není v nějakém luxusním hospicu odkázaný na svělou anonymní péči!

(12. 08. 2016 15:34)

maledivy2016: Je to trapný jak si každá myslí že když nenápadně jakoby omylem ukáže smradlavku, tak si myslí že se každej chlap zblazni.. A přitom to mají jako když Buvol zívne...

(12. 08. 2016 12:02)

maledivy2016: Gott i ta jeho suchá větev čo nic neumí ať už jdou dá perdele, nikoho nezajímají.. Jestli zijou, neboť chcipnou, každému je to fuk, stejně jako se vsema rádoby umelcema... Nejste k ničemu a zajímáte jen dementy!

(11. 08. 2016 23:09)

aliali: Vidíš a já si myslím, že se chová zcela normálně a logicky!

(11. 08. 2016 21:47)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy