Podle jejích příspěvků na sociální síti by se dalo říct, že Nikol Švantnerové (23) nedělá nic jiného, než běhá. Aby také ne, když ji její tělo živí. A navíc má na běhání dostatek času. Proto bere tenisky při každé volné příležitosti a téměř denně si dává do těla. Klidně i osm kilometrů.

 

Se svou váhou zatočila i moderátorka Kateřina Kristelová (36). I jí se občas nechce, ale štíhlá postava se neptá. Proto začala boxovat, a i když je krásné počasí a mnozí se válí u vody, ona natáhne elasťáky a jde běhat do lesa.

Matka dvou dětí Simona Krainová (43) ví, že bez pohybu si krásné tělo neudrží. Jakmile si najde chvilku pro sebe a dá syny Maxe a Bruna na hlídání, žene se do fitka. A když nesežene, cvičí s nimi. Tu a tam ale vyběhne i ven do přírody.

🙊👶

Video zveřejněné uživatelem simonakrainova (@simonakrainova),Kvě 22, 2016 v 3:51 PDT

A pozadu nezůstává ani modelka Agáta Prachařová (31), která svými aktivitami sociální sítě doslova zahlcuje. Svým cvičením některé inspiruje, jiné doslova otravuje. A zřejmě tím obtěžovala i svého manžela Jakuba Prachaře (32) tak dlouho, až šel raději běhat do přírody s ní.

 

#faktbezi#

Fotka zveřejněná uživatelem Agata Hanychova (@agatahanychova),Čen 18, 2016 v 9:13 PDT

Fotogalerie
45 fotografií