Zuzana Belohorcová už několik let žije s manželem a dětmi v Miami, ale na prázdniny létají domů. „Děti se těší na takový ten běžný venkovský život, sbírání hub, opékání špekáčků a další aktivity, které na Floridě nemají. Navštívíme všechny dědečky, babičky a další příbuzné. Jsme velká rodina,“ říká bývalá moderátorka.

Manžel Vlasta už odletěl zpátky do Miami, protože má pracovní povinnosti. „Vlastík se živí realitami a já mu už šest let vedu účetnictví. Když Bůh dá a povede se nám takhle dobře, tak nemáme důvod se vracet do Čech. Jsme tam všichni moc spokojení a nic nám nechybí,“ netají se Zuzana, která si postěžovala, že tady přibírá. „V Americe jsem zvyklá denně cvičit a vyjít 47 pater. Máme i jinou stravu, žádné pečivo, hodně ryb a zeleniny. Doma u maminy je to samá omáčka, čerstvý chléb a koláče.“

Belohorcová se s dcerou Salmou a neteří objevila na akci Hejbejte se s Hankou Kynychovou. „S Hankou se známe dlouhá léta a to, co dělá pro děti z dětských domovů, je skvělá věc,“ říká Zuzka.

Video
Video se připravuje ...

Bývalá sexmboba Zuza Belohorcová na Miami! Proč se nechce vracet? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií