Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Tím se řídí tým okolo barbadoské krásky v Praze. „Zpěvačka vyslovila přání projet se po Praze historickou tramvají, a to jí bylo samozřejmě okamžitě splněno,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Vše se zařídilo rychlostí světla. Tramvaj pak předjela přímo před luxusní hotel Four Seasons, kde byla zpěvačka se svou klakou ubytována! „Těsně předtím vyšli před budovu číšníci s obřími taškami plnými jídla a chladicím boxem na šampaňské,“ popsal Blesku očitý svědek.

Jakmile tramvaj přijela, začali vše nosit dovnitř, aby měla zpěvačka už vše připravené. „Po pár minutách vyšla z hotelu i ona, doprovod jí dělala nejen ochranka, ale také kameraman, který celou její jízdu natáčel,“ dodal.

Zatímco Rihanna vesele popíjela bublinky v tramvaji a kochala se krásami nejen hlavního města, její ochranka se pěkně zapotila. Narychlo se totiž musela přizpůsobit nečekané situaci. „Když se tramvaj s hvězdnými pasažéry rozjela, doprovázela ji kolona černých mercedesů s jejími bodyguardy. Po celé trase od hotelu přes Národní divadlo a Karlovo náměstí, kudy vedla trasa, tak způsobili pěkný rozruch a taky zácpu,“ popsal svědek. „Největší problém nastal na nábřeží před zlatou kapličkou, kde kolona blokovala dopravu,“ dodal svědek.

Dopravní podnik hlavního města Prahy pronajímá historickou tramvaj na okružní jízdy za 3 800 korun na hodinu s tím, že do vozu se vejde zhruba 24 osob. Zároveň nabízí možnost výběru délky trasy i místa nástupu. Zpěvačka ji ale neměla objednanou v předstihu, a tak zajistit ji byl určitě pěkný oříšek.

VŠE O ZPĚVAČCE RIHANNĚ A JEJÍM PRAŽSKÉM KONCERTĚ>>>ZDE!

Video
Video se připravuje ...

Rihanna po pražském koncertu rozjela mejdan v tramvaji. Blesk - Martin Hykl

Fotogalerie
98 fotografií