Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dcera zveřejnila „nevhodnou“ fotku na Facebooku. Matka ji ztloukla online

Autor: mb - 
27. července 2016
21:15

Američanka Nia Green (16) zveřejnila na sociální síti Facebook fotku, kde je zahalena s přítelem v ručníku. To ovšem její matku pobouřilo, prý ji tím „zostudila“. Dceru se proto rozhodla potrestat svérázným způsobem – ztloukla ji a vše vysílala živě přes její facebookový účet. Případem, na který upozornila televize CNN, se už zabývá sociální úřad.

„Tohle je jako roztomilý, jo? Je ti teprve 16! Je ti teprve za*raných 16! A ty chceš být ču*kou?“ křičí rozzuřená matka a dceru čtyři minuty zasypává údery do hlavy, těla i rukou. Během celé doby mlácení „maminka“ neváhá používat vulgární mluvu.

Video končí tím, že matka otočí kameru na sebe, upraví si vlasy a pronese: „Tohle musí být virální, prosím sdílejte. Teprve jsem začala, více bude následovat.“

Video vyvolalo na sociálních sítích pobouření, většina uživatelů odsoudila chování matky jako neadekvátní. „Je hnusné a odporné takhle ponížit své dítě. Zvláště pokud se jedná o výchovu v oblasti tak intimní, jako jsou přirozené pudy, které cítí všichni 16letí,“ shrnula jedna z uživatelek Veronica Wells.

Foto v ručníku už z facebookových stránek 16leté slečny zmizelo, Nia však svou matku v dalším příspěvku obhajovala. „Neměla jsem matku přivést do rozpaků… Neměla jsem udělat, co jsem udělala,“ napsala.

Video ovšem některé lidi pobouřilo natolik, že zalarmovali policii. Ta dle svých slov s matkou a dcerou „promluvila“ a dále nezakročila. Incident byl nicméně nahlášen sociálním úřadům, které nyní případ projednávají.

provokaterka ( 28. července 2016 05:03 )

Šestnáctileté už svrbí,tak čemu se diví.

Zobrazit celou diskusi