Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bagr na dálnici D5 urval kus mostu, ten rozdrtil sanitku napadrť

Autor: ČTK - 
26. července 2016
16:01

K autonehodě jak ze seriálu Kobra 11 došlo na dálnici D5. Bagr vezený na valníku zavadil o must a kus konstrukce vyrval. Ta dopadla na sanitku a rozmačkala ji. Muž, který jel uvnitř, je vážně zraněný.

Dálnice D5 je na 4. kilometru ve směru na Prahu uzavřena kvůli nehodě. Bagr vezený na valníku urazil kus mostní konstukce, ten spadl na sanitku. Jeden člověk je vážně zraněný.

Prohlásili to středočeský policejní mluvčí Jakub Vinčálek a mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Policisté dopravu odklánějí na sjezdu u 5. kilometru.

 

Nehoda se stala před 15:00, kdy bagr vezený na valníku u kamionu zavadil o mostní konstrukci. "Úlomek spadl na projíždějící vozidlo," uvedl Vinčálek. Podle Effenbergerové má jeho řidič vážně poraněnou hlavu.

"Po zajištění na místě byl přepraven do pražské motolské nemocnice," informovala mluvčí. Podle dosavadních informací sloužila dodávka jako vůz sanitní služby, nejednalo se ale o středočeskou záchrannou službu.

Video  Děsivá nehoda na dálnici D5.  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

barunka172 ( 26. července 2016 16:18 )

http://www.krimi-plzen.cz/a/aktual-foto-tragedie-na-d5-dalnice-se-uzavrela

barunka172 ( 26. července 2016 16:13 )

Co je to must ??? Jestli myslíte most, tak ten zůstal celý, na sanitku spadl bagr. Proto ta sanitka vypadá tak, jak vypadá. Nezbývá, než držet palce tomu klukovi, co zůstal uvnitř...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání