Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pojď, maličká, ukážu ti králíčky. Pedofil nalákal dívku (9) k sobě domů a hodinu ji znásilňoval

Autor: shp - 
26. července 2016
20:54

Starý, chodící o holi, ale přesto přesvědčivý dostatečně natolik, aby malou nevinnou oběť nalákal k sobě domů. Toto jsou děsivé okamžiky natočené na kameru, které zachytily, jak ruský pedofil nalákal do svého bytu teprve devítiletou dívenku.

Chudinka holčička ženatému otci dvou dospělých dcer Michailu Novikovovi (72) uvěřila. Na svou chybu nikdy nezapomene. Pedofil z Moskvy byl přesvědčivý. Holčičku nalákal na králíčky, které jí chtěl doma ukázat. V rukávu měl ale i další trumfy, které zatemnily dětskou mysl.

Dívce také nabídl, že se u něj doma může podívat na kreslené pohádky,“ prohlásila Julia Vianova, mluvčí moskevské vyšetřovací komise. Jenže jen co vlezla dovnitř jeho bytu, ji Novikov začal brutálně znásilňovat. Když pak odešel do kuchyně, dívka využila situace a utekla.

Zraněná dívka vyběhla z jeho bytu a dostala se ke své matce, které vše řekla,“ uvedla policie. Ta Novikova zatkla. Pedofila čeká soud, po němž skončí pravděpodobně do konce svého života za mřížemi. Holčička je stále se zraněními v nemocnici.

Video  Pedofil Michail Novikov si bere svou devítiletou oběť domů.  - Youtube.com/Life.ru
Video se připravuje ...

maledivy2016 ( 27. července 2016 10:44 )

Karel_klafunda, zase on!

Krdymrdy_a_kolektiv ( 26. července 2016 21:43 )

 Nalákal jí na Boba a Bobka . A byl to muslim?

vosavopruz ( 26. července 2016 21:43 )

wimrův děda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání