Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dívka (16) se dvakrát pokusila zabít, skončila na psychiatrii

Ilustrační foto. Dívka se pokusila skočit z mostu.
Ilustrační foto. Dívka se pokusila skočit z mostu.  (Autor: David Malík)
Autor: lac - 
25. července 2016
20:11

Chtěla skončit se životem! Dívka (16) v Mostě hrozila skokem z mostu. Poté, co ji v pátek policisté zachránili, se snažila v sobotu zabít znovu. Skončila na psychiatrii.

Dívka neunesla rozchod s přítelem. V pátek stála ve Hřbitovní ulici na mostě nad silnicí a odhodlávala se ke skoku. O plánovaném činu telefonem informovala policii.

„Zatímco jedna hlídka na sebe upoutala dívčinu pozornost, další policisté se k ní opatrně přiblížili, chytili ji za ruce a přetáhli do bezpečí,“ popsal policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podruhé dívka hrozila sebevraždou na stejném místě jen o den později, kdy utekla z nemocnice. I tentokrát se policistům podařilo nešťastnou teenagerku zachránit. „Z obavy, aby opět neutekla z nemocnice, byla dívka převezena do psychiatrické léčebny, kde ji snad přesvědčí, že stojí za to žít,“ dodal mluvčí.

lunatic ( 25. července 2016 20:57 )

Skládám hold ohleduplnosti té mladé dámy ,kéž by takových bylo víc;o připravovaném činu informovala předtím policii-kdyby tak postupovali i ti pučisté vůči Erdoganovi v Turecku,no tak by ještě museli přistavět blázince,čímž by se však vytvořila nová pracovní místa

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání