Starala se o domácnost, měla ráda sex... Tak na vražedkyni z pražského Anděla vzpomíná muž, který byl půl roku Michaeliným partnerem. „Známe se skoro pět let. Nikdy bych nevěřil, že něco takového může udělat,“ řekl Jiří Balůšek. „Během doby, kdy jsme spolu žili, normálně vypadala a fungovala jako ženská – uklízela, vařila, prala... Nic, co by nebylo normální,“ vzpomínal muž.

Ženu, která tehdy milovala umění, britské kočky a americkou zpěvačku Janis Joplin, poznal u metra na Nádraží Holešovice. Oslovil ji a pozval na kávu. Zanedlouho spolu začali žít. Nestandardní byl snad jen sex. „Když na něj došlo, byla nezastavitelná. Tornádo. Trochu agresivní, ale hlavně neuvěřitelně aktivní, vášnivá... Nedá se to srovnat s jinými ženami, co jsem poznal,“ otevřeně přiznal Balůšek.

Deviaci neřešila

„Říkala mi, že má ráda holky, ale moc neřešila, s kým bude. Co si pamatuji, i tu hlavu si poprvé oholila až v Bohnicích. Pak přišla s tím, že má potvrzení, že je sexuální deviant. To jsem nepobral, nevěděl jsem, jak s tím naložit,“ uvedl Balůšek. 


Fotogalerie
21 fotografií

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE