Přípravy na velký den tenistky Dominiky Cibulkové začaly už v dopoledních hodinách, kdy se o její vzhled postarali kamarádi, kadeřník a vizážista. Krátce po půl druhé odpoledne přivezl nevěstu do bratislavského chrámu sv. Martina, kde si novomanželé řekli své ano, luxusní vůz. Tenistka vypadala skvostně. Na sobě měla krajkové svatební šaty se sedmi metrovou vlečkou, podobné těm, ve kterých vdávala Ester Berdychová.

Jejich zhotovení trvalo půl roku a byly Dominice ušity přímo na míru. Její nohy nemohly zdobit jiné lodičky než ty od návrháře Jimmy Choo. Celková cena se dá odhadnout na 1 350 000 Kč.

Dominiku vedl k oltáři pyšný otec, který se během obřadu dojal. „Když jsem ji uviděl, rozplakal jsem se a roztřásl. Bylo to něco neuvěřitelného,“ řekl Novému času po obřadu. Tenistka s manželem vyšli z kostela zhruba v půl čtvrté odpoledne a před kostelem na ně čekaly desítky přátel, příbuzných, ale i obyčejných fanoušků.

Šperky za 8 milionů

Cibulková s Navarou si svatbu náležitě užili. Aby také ne. Investovali do ní nemálo peněz. Jen šperky slavné tenistky stály 300 tisíc eur, což je více než 8 milionů korun. Dominiku zdobily náušnice z bílého zlata poseté tříkarátovými diamanty. Na ruce měla náramek posetý 225 diamanty. Její zásnubní prsten byl vyroben z obroučky z bílého zlata v hodnotě 270 000 Kč a z 88 diamantů za 1 080 000 Kč.

Ženich oblékl slavnostní oblek z dílny Hugo Boss, který si vybral ve Vídni. Košili pořídil v Miláně, boty pak v Praze. Na rozdíl od tenistky, do svých šatů investoval „pouze 81 000 Kč“.

Po obřadu následovala svatební hostina, která začala v půl šesté večer. Novomanželé nezapomněli na tradice jako rozbití talíře, který pak ženich musí zamést. Velkým překvapením večera pak bylo vystoupení Jožo Ráže z kapely Elán a nevěstu potěšila také její oblíbená zpěvačka Dara Rolins.

A jak vypadalo jejich svatební menu?

Předkrm: Křupavé pirohy plněné konfitovanými kachními prsy servírované s kapustovým džemem, grilovanou foie gras a přelité omáčkou demi glas

Polévka: Silný slepičí vývar s masem, domácími nudličkami, jarní zeleninkou a s kapkou redukované slovenské medoviny

Hlavní chod: Křupavý telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem

Dezert: Výběr retro minidezertů

 

Fotogalerie
22 fotografií