Fotografie roztouženého muže oblečeného do mikiny Nike a mladé ženy se objevila na sociální síti Twitter. Milenci podle všeho pocházejí z běloruského města Minsk. Snímek vznikl v brzkých ranních hodinách, kdy podle serveru Mirror spící obyvatele probudilo hlasité sténání.

Z nedočkavých milenců si teď střílí internet. „Prostě to udělej,“ zní jeden z komentářů narážející na mužovu mikinu Nike. „Nikdy nevíš, kdy tě láska a vášeň zasáhnou,“ píše další.

Internet si sice z nedočkavců tropí srandičky, ovšem, milence žádná sranda nečeká. Budou-li totiž odhaleni, hrozí jim vysoká pokuta z výtržnictví.

Tohle není rozhodně první případ, kdy byli milenci přistiženi při činu! Pár středního věku si to rozdával v portugalském parku na zelené trávě, a to navzdory tomu, že vedle nich byla malá dcerka. Tento pár nejen, že lidé fotografovali, nýbrž i natočili na kameru!

Video
Video se připravuje ...

Pár se oddával sexu v parku! Vedle malé dcery, která se dívala! YouTube

Přistižen při činu byl i starší byznysmen, který se nechal orálně uspokojovat dvěma milenkami na balkóně hotelu, netušíc, že se stane hitem internetu.

Video
Video se připravuje ...

Staršího muže načapali na balkoně, jak ho orálně uspokojují dvě milenky. Youtube.com

 

Fotogalerie
15 fotografií