Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kramný je ve vězení izolován od ostatních vězňů: I stráž se bojí, že se mu něco stane

Autor: dce - 
21. července 2016
18:26

Uplynulo už sedm týdnů od soudu, který Petra Kramného definitivně poslal do vězení. Kramný zamířil do věznice se zvýšenou ostrahou na Mírov. Jenže místo toho, aby byl začleněn mezi ostatní vězně, stále čeká v izolaci na nástupním oddělení.

Postup při přijímání nového vězně je jednoduchý – nejprve stráví nějakou dobu na nástupním oddělení, kde jsou izolováni od spoluvězňů. Tam pobývají nejvýš dva týdny. Jenže podle serveru TN.cz je tam Petr Kramný už od odvolacího soudu – tedy sedm týdnů!

Na otázku, jak se Kramný, který byl za vraždu své manželky Moniky a dcery Klárky odsouzen na 28 let vězení, na Mírově vlastně má, odmítla odpovědět i jeho právní zástupkyně, která je většinou poměrně sdílná. „K tomu se vůbec nechci vyjadřovat,“ řekla Jana Rejžková.

Proč je Kramný stále na nástupním oddělení, není jasné, podle všeho o něj má starosti ale i vězeňská stráž. Údajně se bojí, aby se mu něco nestalo, až se setká s ostatními vězni. A že na Mírově nesedí žádní beránci! Výhrůžky, že si ho vězni podají, se už prý objevily…

VŠE O PŘÍPADU PETRA KRAMNÉHO NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

..krakonos500 ( 19. srpna 2016 07:40 )

U české prohnilé justice dodržování zákonů nečekejte.

pohlavnenakazenajusa ( 18. srpna 2016 20:01 )

A kde jsem byla celou dobu? Chtěla jsem navštívit Peťana, ale zase mne vykopli, že prý PK si ho od smrdutek nenechá ani vykouřit. Tak jdu pokračovat v boji

holahej ( 18. srpna 2016 12:31 )

Jasně, že elektřina je výmysl, který podpořili falešnými důkazy, protože nic neměli. Na rozleptané žaludky záměrně zapomněli. Lidi jsou jak ovce a lůza jásá.

holahej ( 18. srpna 2016 11:14 )

To je hodně hnusné, že justice uznává zfalšované důkazy a přezkumu se bojí. Napřed musí být vyčerpané možnosti v ČR, pak asi Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku. Obhajoba byla výrazně krácena na svých právech, to vidí i laici. Monstrproces, výstraha a generální prevence pro debily a padouchy, odměna pro prolhané vyšetřovatele, což nemá se spravedlností nic společného.

franta-mlaticka. ( 18. srpna 2016 10:11 )

To že nechápe několik primitivů, nebo pochopit nechce, ještě neznamená, že není možné a že se nestalo.

Zobrazit celou diskusi