Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Letní boty ve slevě: Našly jsme pro vás sandálky, lodičky i tenisky!

24. července 2016 | 06:00

Letní slevy jsou v plném proudu! Tentokrát jsme pro vás místo v obchodech s oblečením zapátraly v obchodech s obuví. A to nejen v těch kamenných, ale i na e-shopech, a tak si na své přijdou jak milovnice šmejdění po obchodech, tak i ženy, které dávají přednost pohodlným nákupům z domova.

Sezonní slevy miluje snad každá žena. A jelikož je léto teprve v půlce, pořízení nových botiček ve slevě se vyplatí. Většinu z nich rozhodně unosíte i příští rok. Jediné v ohrožení jsou gladiátorské sandálky, které budou nejspíš jen sezonní záležitostí a vrátí se zpět zase za pár let. Proto pokud máte odvahu, pořiďte si je co nejdříve a noste je, dokud to jen půjde.

Pro konzervativnější typy se samozřejmě mnohem víc hodí balerínky nebo klasické sandálky s pásky, které pravděpodobně nevyjdou z módy nikdy. Stejně jako elegantní sandálky na klínu, které jsou v létě skvělou alternativou lodiček. Ty jsou ve výprodejích také a velkou výhodou je, že je unosíte – hodí se na všemožné události. Navíc se díky tomu v zimě vyhnete zdlouhavému shánění ideálních lodiček, až budete znenadání pozvána třeba na ples.

Gumové balerínky

Právě teď je také ideální doba na to, pořídit si stylové gumové balerínky, které v původní ceně bývají poněkud předražené. Když si je koupíte v neutrální barvě a nikde "neztratíte střevíček", vydrží vám dlouhé roky jako nové. Stačí je vždy jen otřít vlhkým hadříkem a je to!

Boty ve slevě najdete v naší fotogalerii!