Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ptám se, pane premiére: Živě od 8:30 Sobotka o teroru i změnách v Evropě

Premiér Sobotka odpoví i na vaše dotazy, sledujte nás.
Premiér Sobotka odpoví i na vaše dotazy, sledujte nás.  (Autor: Blesk)
Autor: red, red - 
21. července 2016
07:02

Předseda vlády Bohuslav Sobotka (ČSSD) bude ve čtvrtek ráno už počtvrté hostem pořadu Blesk.cz Ptám se, pane premiére. Moderátorka Klára Brunclíková s ním tentokrát rozebere teror ve francouzském Nice i pokus o převrat v Turecku. Tématem ale budou i blížící se krajské volby nebo platy horníků v OKD.

Smrt se tentokrát přiblížila i k Čechům. Útočník v dovolenkovém ráji Nice zranil jednu Češku, naštěstí nemusela zůstat v nemocnici, protože její zranění byla lehká. Jak se ale ukazuje, je asi jen otázkou času, kdy se teror dotkne České republiky daleko hruběji a Češi nemusí skončit jen s modřinami a pohmožděninami. „Dokáže se vláda o postarat o naše bezpečí? I na to se budu ptát premiéra Sobotky,“ prozradila moderátorka.

Pokus o puč v Turecku zahýbal nejen Evropou, odezva přišla i z NATO. Odrazí se nestabilní situace i v Česku? A budou mít změny v Turecku vliv na uprchlickou krizi? Řeč bude ale i o tuzemských tématech. Klára Brunclíková se bude ptát i na volební souboj s hnutím ANO nebo platy horníků, kteří „zůstali uvězněni“ v problému s názvem OKD. Řada dojde ale i na otázky čtenářů Blesku.

Ptám se, pane premiére vysíláme živě ve čtvrtek 21. 7., už v 8:30 na Blesk.cz

hadenda ( 21. července 2016 08:49 )

Copak nového nám asi tenhle připosránek může říct ? Ten se bojí jen o svoje koryto, ale snad lidi mají ještě trochu rozumu a nebudou volit tuhle špínou prolezlou stranu ( vlastně ne jedinou), já jen v duchu sním a obdivuji naše předky a slavnou defenestraci,ale sny jsou jen sny. My řešíme všechno jen po hospodách. Copak by ti naši nadlidi dělali, kdyby se museli živit rukama jako většina obyvatel ?? Asi by pochcípali hlady a to vlastně taky není špatný nápad.

stacho ( 21. července 2016 08:22 )

Zase jen bla bla bla a nic se nedovíš,mele o ničem jak skaženy gramofon...

karancita ( 21. července 2016 08:18 )

maryfox ( 21. července 2016 07:27 )

 Doporučila bych panu premiérovi aby nás seznámil s tím, co nás opravdu zajímá.A to je rozvrat policie, jak ho velmi přesně zhodnotila členka ČSSD Marie Benešová.O teroru a změnách v Evropě jsme informováni dostatečně, bude to jenom opakování a rozmělňování informací, ostatně jako vždy od pana Sobotky.

cukrous ( 20. července 2016 14:35 )

 Demisi te vlastizradne vlády.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa