Každou neděli zpěvačka na Facebooku vydává příspěvky, které pojmenovala Život podle Dary. Poslední status věnovala své kamarádce Evě Skallové, která bojuje s rakovinou, a všem ženám, které trápí podobné problémy.

„Chci jen napsat, že i díky Evce mám na život zase jiný, nový pohled... Nebojuji s ním bezhlavě a snažím se - a opravdu se snažím každý den - brát, respektive akceptovat ho takový, jaký je. Tak jako člověka. Se všemi krásami a chybami, které prostě život má,“ uvedla Dar, které nedávno zemřel její milovaný otec Dušan. A jako by toho nebylo málo, Dara tenkrát cestou na pohřeb kvůli nehodě na dálnici smuteční rozloučení nestihla.

„Když potká člověka opravdu velká zkouška, uvědomí si, co za banality řešil. Kolik energie vyplýtval na úplné kraviny. Jak moc ublížil v první řadě sobě. Čím dřív se naučíme rozlišovat, akceptovat, přijímat, přát a tak podobně, tím dřív bude náš život krásný. Eventuálně celý svět. Naivní? Dětinské? Právě, že přesně naopak. Dospějte všichni, kteří si ještě stále myslíte opak,“ vyzvala Dara a myšlenkami se vrátila zpět ke své nejlepší kamarádce. „Evičko a všechny silné ženy, které okolo sebe mám - jsem šťastná, že jste v mém světě,“ dodala zpěvačka.

Nejlepší kamarádka Dary Rolins a zároveň její manažerka Eva Skallová si na podzim nahmatala bulku, podstoupila vyšetření a dozvěděla se hrozivé výsledky. Začala okamžitě s léčbou, ostříhala se, přestala se objevovat po Dařině boku na společenských akcích, a tak vzniklo mnoho spekulací, že se nerozlučné kamarádky pohádaly. Bohužel tomu tak nebylo. Důvod byl mnohem vážnější. „Evička je nemocná. Bojuje s rakovinou a my všichni, kteří ji milujeme, bojujeme s ní,“ napsala si tehdy na sociální síť Rolins. Jak je ale vidět, Eva se nezdává a bojuje dál.

Fotogalerie
19 fotografií