Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otec (†37) se synem v náručí (†2) spadl z eskalátoru v obchodě, pád je oba zabil

Otec se synem v náručí spadl z eskalátoru.
Otec se synem v náručí spadl z eskalátoru.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
17. července 2016
20:42

Na nákupy vyrazil společně se svým malým synkem. Ani jeden z nich se domů už nevrátil. Song Xianzhen (†37) totiž s malým chlapečkem Songem Yanzem (†2) spadl z eskalátoru v nákupním středisku v čínském městě Ta-čching. Ani jeden z nich pád nepřežil.

Chlapeček byl mrtvý na místě. Jeho otec zemřel později na vážná poranění v nemocnici. Děsivý pád, ze kterého se tají dech, zachytila průmyslová kamera.

Na záznamu je vidět, že otec se synem v náručí nastupuje pomalu na eskalátor mířící vzhůru z druhého patra do třetího. Po chvíli ale zničehonic přepadne přes okraj.

Podle vyšetřovatelů šlo o nešťastnou náhodu. Eskalátor prošel naposledy kontrolou 12. dubna a podle jejích výsledků byl naprosto v pořádku. Jestli ztratil otec rovnováhu nebo zakopl, není jasné.

Video  Otec ani syn nepřežili pád z eskalátoru.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

maledivy2016 ( 17. července 2016 22:54 )

 Lidský odpad, lůza, primitiv a naprostá špína jako je bystrozraky a pavel215_klafunda netřeba brát jako člověka, ale pouze jako nemocnou lidskou shnilou hnídu, která se ukáji zde na diskusích tím, že provokuje. On totiž nic jiného neumí. Je to malej zakomplexovanej srab plnej záště a zloby, bezmocný kriplík na tabletu, kterého každý zbil a nenáviděl odmalička pro jeho křivý ksicht i charakter, každý s ním opovrhival a opovrhuje i dnes a tak tu ubožak háže jedovaté sliny a myslí si, že někoho vytočí, blbeček netuší, že je všem k smíchu a ním všichni opovrhují, doma, v práci na Hl. nádraží kde kouří ptáky za pivo a fet, nemá nikoho a proto je jeho jediný smysl života být idiot a to jediné mu jde

Zobrazit celou diskusi