„Napsala jsem všem esemesku a odpověděli mi kladně. A vlastně takhle to vzniklo,“ popisuje Ewa, která část videa točila před dvěma měsíci ve Varšavě a část v Praze.

VŠE O ZPĚVAČCE EWĚ FARNE NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

A jak se jí povedlo uhnat hokejistu, s nímž se spojit mívají nezřídka problém i trenéři hokejové reprezentace?! „Vybírala jsem lidi podle toho, s kým se znám, kdo mi je sympatický, koho mám ráda, s kým jsem v kontaktu, a i lidi, které obdivuji. Protože třeba s panem Jágrem se osobně neznám,“ přiznává Farna.

„Zjistila jsem si na něho číslo a napsala esemesku. Světové hvězdě, kterou přitom vůbec neznám! A asi za týden mi přišla odpověď, že do toho jde,“ raduje se zpěvačka, která prý vůbec netušila, že Jágr zrovna pobývá v Česku.

Kromě hokejového boha se pro zpěvačku, která slaví již 10 let na scéně, zavlnili i herec Jiří Mádl (29), zpěváci Ben Cristovao (29), Adam Mišík (19) či Tomáš Klus (30) a moderátor Libor Bouček (35). Přestože je ráda, že na účinkování v klipu kývlo tolik lidí, z české hokejové ikony má radost největší. „Pro mě do toho pan Jágr nejvíce zapadl. Píseň se jmenuje Na ostří nože a on je na ledě na ostří neustále. Je hrozně inspirativní, respektuje svého protivníka, chová se slušně, má nadhled a baví mě jako člověk. Mít ho v klipu, to je prostě sen!“ dodává Ewa s vděkem v oku.

Při natáčení s Jaromírem Jágrem také sama pomáhala. „Držela jsem telefon a pouštěla playback písně, na kterou tančil. Bylo to hrozně rychlé a nechtěla jsem ho moc zdržovat. Je to pro mě neuvěřitelná podpora,“ prozradila zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Nový klip zpěvačky Ewy Farne Na ostří nože Universal Music

Že to neumí rozjet jenom na ledě, už Jaromír nedávno předvedl. Když bránil čest své lásky Veroniky Kopřivové (25), která si před lety vydělávala ve striptýzovém klubu, rozvlnil boky u hokejové hole. „Přečetl jsem si, jak Veronika krásně tancovala. Ale to, jak se dokážu nakrucovat já, se ještě nikdo nezmínil! Jak se vám líbí můj tanec?“ napsal na svůj Facebook s několika smajlíky k asi půlminutovému videu. To má přes 1,1 milionu přehrání a »zkasíroval« za něj 57 tisíc „lajků“!

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

 

VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!


VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!

 

Fotogalerie
20 fotografií