„Mojí ženě někdo v Praze ukradl peněženku. Vzal těch pár stovek hotovosti a zahodil ji do koše. Tam ji náhodou uviděl jeden muž - jeho jméno už znám, ale podle policie se nesmí zveřejňovat - i se všemi kreditkami a řidičákem a občankou a kartami pro vstup do divadel, kde Míša pracuje, a tak,“ začal svůj status na Facebooku Michal Horáček.

„Vyžádalo si to od nálezce velké úsilí: zjistit, kdo je majitelka, respektive jak ji rychle kontaktovat....Vynaložil je. Finále: Míša má svou peněženku zpátky a nemusí řešit spoustu problémů. Děkujeme. I za to potvrzení dojmu, že v naší zemi žijí slušní lidi,“ uvedl.


Michaela Horáčková se za textaře Michala Horáčka provdala v roce 2012. Manžele od sebe dělí 26 let. Stále se musí vyrovnávat s tím, že na ni někteří lidé pohlíží jako na tu, která se provdala za bohatého muže. „Jsou situace, kdy si přijdete k producentovi domluvit honorář za práci a on se vás hrozně žertovně zeptá, jestli to děláte jen jako koníček. Odpověď je jasná – ne, nedělám! Odvádím nějakou práci a chci za ni honorář jako každý jiný člověk. Já nejsem Michal Horáček, ale Michaela Horáčková. Normálně pracuju a beru za to peníze. Nemám žádný takový majetek, jak si lidé myslí. Ten má můj muž,“ uvedla před časem Horáčková pro Blesk Magazín.

Fotogalerie
9 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Michal Horáček ve studiu Blesku: O uprchlické krizi Blesk - Jaroslav Šimáček, Lukáš Červený, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Horáček o prezidentech: Havel chyboval, ale přečkal peklo. Co říká na Klause a Zemana? Blesk - Jaroslav Šimáček, Lukáš Červený, Jan Jedlička