Manažerka a nejlepší kamarádka populární zpěvačky Dary Rolins Eva Skallová svádí nejtěžší boj ve svém životě. Před více než rokem jí zkřížila cestu rakovina a obrátila jí život vzhůru nohama. „Byla jsem velmi unavená. A podrážděná. Pořád mě bolela záda,“ popsala prvotní příznaky zákeřné nemoci Skallová pro server Pluska.sk.

I když se v poslední době její svět točil kolem chemoterapií a ozařování, snaží se žít normálním životem a i v těch nejtěžších chvílích neztrácet naději. „Neptám se na to, co nechci vědět,“ svěřila se manažerka Rolins, která podle informací serveru Pluska.sk koncem května podstoupila svou poslední chemoterapii. Ovšem přestože zdlouhavá a vyčerpávající léčba skončila, nemá ještě vyhráno. „Myslím, že se z toho vylížu. Je přede mnou ještě dlouhá cesta. Bude velmi trnitá, velmi bolestivá. I kdybych to měla dožít s nějakou s*ačkou v zádech, tak to dobojuji. Zvesela,“ dodala.

Obrovskou oporu má nejen ve své rodině, ale i v Daře. Přítelkyně, které mají stejně staré dcery spolu tráví spoustu času. Dokazuje to i fotografie, kterou zpěvačka zveřejnila na sociální síti v pondělí. Děvčata na ní sedí i se svými ratolestmi u večeře a užívají si slunného dne.

Mame sa kraasne🙌🏼:)....

Fotka zveřejněná uživatelem Dara Rolins (@dararolins_vermi),Čec 11, 2016 v 6:07 PDT

Fotogalerie
11 fotografií