Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka řekla kamarádce, ať se rozejde s přítelem. Ona ji za to otrávila

Autor: rc - 
3. července 2016
17:33

Dala špatnou radu ohledně lásky a čekala ji za to smrt! Dívka z Indonésie čelí obvinění, že nasypala do kávy své kamarádky kyanid, a to jen kvůli tomu, že ji poradila, aby se rozešla se svým přítelem…

Napila se kávy a padla k zemi s pěnou kolem pusy! Strašlivou smrt si připravila pro svou kamarádku dívka z Indonésie Jessica Kumala Wongso. Ta čelí obvinění, že své přítelkyni Wayan Mirně Salihin nasypala do ledové kávy kyanid!

K vraždě podle slov žalobce došlo jen kvůli tomu, že Wayan dala své kamarádce špatnou radu ohledně lásky. „Mirna obžalované navrhla, aby se rozešla se svým přítelem, který byl často hrubý a užíval drogy. Zeptala se jí, proč randí se špatným člověkem, “ řekl podle DailyMailu žalobce Ardito Muwardi během soudního stání.

Vše se odehrálo v jedné vyhlášené restauraci v Jakartě. Kamery osudného dne zachytily Jessicu, která přišla do restaurace jako první, a své přítelkyni objednala ledovou kávu. Poté, co obsluha přinesla nápoj na stůl, dala před sebe Jessica nákupní tašky, aby nebylo nic vidět, a tehdy měla do kávy nasypat jed.

Po několika minutách se vrátila na své sedadlo, tašky sundala ze stolu a čekala, až přijde její kamarádka. Otrávená mladá dívka zemřela při převozu do nemocnice.

Otec zavražděné, Edi Dermawan Salihin, byl v šoku, když se dozvěděl, že hlavní podezřelou je dceřina blízká kamarádka. Děvčata spolu sedm let studovala design na škole v Sydney.

Sedmadvacetiletá dívka však tvrdí, že je nevinná. Podle DailyMailu bude soud pokračovat dvanáctého července a pokud mladou dívku shledá vinnou, může ji čekat až trest smrti.

Ruudazvostravy ( 3. července 2016 21:59 )

Nojo,ajť dou s ňákejma čajňanama do pý*či a daj račy dyskůzy k těm pošahanejm komédyjantům s festyvalu.

syrucek ( 3. července 2016 20:16 )

 Mirna asi nevěděla, že s volem může chodit jenom kráva.

kvik.kvak. ( 3. července 2016 18:32 )

 Psychopatů nejak přibývá. Já jsem pro trest smrti, takhle si hajzlové odsedí pár let a jdou domů. Jsem zvědavý kdy potkám opět Kramného na ulici a ten grázl co v Praze zabil bavorákem Marušku si taky asi dlouho neposedí. Sestra Věra bude smět zabíjet dál a Paura asi nikdy neusvědčí. Svět se zbláznil.

Elion ( 3. července 2016 18:28 )

Dívka ? O jednu šikmookou op.ci míň ...

Zobrazit celou diskusi