Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Helena zabila přítele bodnutím do srdce, u soudu pokousala ostrahu

Autor: shp - 
1. července 2016
21:02

Helena Čamrová je na první pohled drobná žena, její temperament však hraničí s šíleností. To, co předvedla u soudu v Liberci, nemá obdoby. Spršku vulgarismů vystřídal útok na člena vězeňské ostrahy. Toho žena obviněná z vraždy přítele pokousala přímo v soudní síni.

Podle obžaloby připravila Čamrová svého přítele o život loni v říjnu. V opilosti ho na ubytovně bodla do srdce. Jediná rána se stala fatální. Muž na místě zemřel, informovaly Krimi zprávy TV Prima.

V soudní síni ji hned po příchodu rozčílily televizní kamery. „Do pr**le, pusťte mě! Já tu nechci bejt,“ křičela a vzpouzela se. Tři členové vězeňské ostrahy ji museli zpacifikovat. Jednoho z nich pak dokonce pokousala do ruky. Soudkyně, která média nikdy ze stání nevykázala, tak musela poprvé učinit.

Trestní řízení v našem státě má také úlohu i výchovnou. Aby občané České republiky věděli, že když se někdo dopouští protiprávního jednání, tak se pak spravedlivě při zachování práva na obhajobu projednává a následují pravomocné tresty,“ řekla soudkyně Eva Drahotová.

Nikdy jsem nic takového neviděla,“ dodala soudkyně. Absence kamer však ničemu nepomohla. „Nebudu tady prostě. Klidně mě zabij, mně je to jedno. Au, au, ruka. Obžaloba, obžaloba, tak můžeš číst, ty ku**o, no tak čti. Lalalalalala,“ křičela Čamrová jako smyslů zbavená. Soud tak byl odročen.

hanka666 ( 3. července 2016 18:43 )

Tomuto individuu se říká žena? No potěš koště.

ejvm1712 ( 2. července 2016 07:10 )

Zajímavé,že s takovou ženskou se dělají obstrukce. Přijďte na úřad se špatně vyplněným papírem nebo chybějícím dokladem a nikdo se s vámi nebude ani bavit a pošlou vás pryč. Tady by pomohla jedině tzv.gumoléčba-pár ran obuchem přes záda a bude jako beránek

miroslav ( 1. července 2016 23:14 )

Souhlas

escobar2011 ( 1. července 2016 22:15 )

 šikovná děvčica

vseznaleksenior ( 1. července 2016 21:07 )

zrat se a nekoho zabit, to je sila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání