Deník Dity P. je velmi úspěšný seriál o vaření, jehož dvě série odvysílala Česká televize v roce 2013 a 2016. Hlavní představitelkou pořadu je Dita Pecháčková.

Seriál Deník Dity P.

Dita P. se v seriálu objevuje v hraných epizodách, které lemují její skutečný životní příběh. V první sérii se hlavním bodem stane hledání toho pravého a svatba, druhé sérii dominuje první dítě a nový rodinný život.

Epizody stojí na scénáři Ditiny matky a novinářky Marcely Pecháčkové a za zpracováním stojí Česká televize a štáb Davida Ondříčka, který využil filmové kamery a se svým smyslem pro detail vytvořil velmi hezkou podívanou.

Seriál sklidil i přes skvělou vizuální stránku velkou kritiku za jazykové schopnosti Dity Pecháčkové, ozvaly se také kritiky povrchnosti jednotlivých příběhů. Velmi často je s ní spojován termín foodporno

Hlavními motivy pořadu je láska k jídlu, příběhovost a návrat do dětství s klasickými typy jídel.

Deník Dity P. - série a epizody online

1. série Deník Dity P. online - všechny epizody ke zhlédnutí

2. série Deníky Dity P. online - všechny epizody ke zhlédnutí

 

Recepty podle Dity P.

Recepty ze seriálu Deník Dity P. ZDE

 

Dita Pecháčková

Původně studovala práva, která nedokončila. Po hledání sama sebe se našla v oboru gastronomické žurnalistiky. Několik let vedla měsíčník Apetit, v současnosti je šéfredaktorka Albert magazínu. V první řadě je ale nyní matkou svého prvorozeného syna Davida.

Vlastním nákladem vydala dvě velmi úspěšné kuchařky pod názvem Deník Dity P. a také navrhla sady vlastního nádobí. Na stylovosti a dokonalosti si Pecháčková velmi zakládá nejen v jídle, ale i v životě.

Fotogalerie
22 fotografií

Televizní pořady na Blesk.cz

Chcete znát detaily z vašich oblíbených televizních pořadů a reality show? Potom jste na správném místě. Přečtěte si, kdy se začaly vysílat, kde najít starší díly, nebo si přečtěte pikantní informace ze zákulisí jejich natáčení.

Vetřelci dávnověku * Utajený šéf * Co na to Češi

Tvoje tvář má známý hlas * Výměna manželek

Malé lásky * Chart Show * Pevnost Boyard

Deník Dity P. * Ano, šéfe! * Prostřeno

Jak se staví sen