Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodině v Litvínově odebrala sociálka dítě (1): Příbuzní se pak poprali

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: www.e-mostecko.cz)
Autor: uá - 
29. června 2016
12:49

Hádka o dítě, která nakonec vyústila ve fyzické napadení a rozbití dveří! Početná romská rodina se v Litvínově dostala do konfliktu poté, co z ní bylo odebráno teprve roční dítě.

Zásah sociálky příbuzné silně rozhořčil, až mezi nimi došlo k ostrému konfliktu. „Vyvolalo to emoce u všech rodinných příslušníků. Hádali se, vyčítali si a nakonec se začali napadat,“ popsal velitel litvínovských strážníků Zdeněk Urban.

Dodal, že jedna z žen dokonce ve vzteku rozbila skleněnou výplň výtahu. Hlídky rozvášněný dav uklidnily a nejagresivnější ženu odvezli policisté na služebnu.

Po jejich odjezdu se ale spor znovu rozhořel. Horké hlavy zchladil až déšť, který rozhádané příbuzné rozehnal.

salto ( 1. července 2016 09:14 )

Nejenomže jim sníží dávky, ale co když to nebohé dítě gádžové naučí číst a psát a nedej bože makat, jak k tomu přijdou ostatní "slušní" cikáni?

ssjs ( 30. června 2016 01:31 )

Cenzor má dovolenou, že nám chudákům slušným lidem povolil diskutovat o "dyskrymynovanych"? A nejde jen o cigoše, ale o přivandrovalce a mohamedy.

krucipisek1 ( 29. června 2016 18:59 )

Trocha vody a dokonce zdarma a voni zdrhnou

heleklidek ( 29. června 2016 18:55 )

BLESKU tentokrát velké + ,jako jeden z mála povoluje diskuze vonich votech ne dyk no jinak more zwil dobrá hláška vo le "o har.anta jim nejde, ale sníží se jim dávky" a voto tam šlo nejvíc

ejvm1712 ( 29. června 2016 16:48 )

Harant bude umístěn v domově,bude tam žrát a srát na státní útraty a osazentvo dělá rotyku? Potřebovali by makat a byl by klid. Jinak budou jen plodit další dementy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání